Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

USA-kamp: Girona-fans får gratis flybilletter

La Liga: Af Sajad Koftan - 5. september 2018


USA-kamp: Girona-fans får gratis flybilletter

Ledelsen hos La Liga-klubben, Girona, vil meget gerne have opbakning til kampen mod FC Barcelona i USA til januar, hvor ledelsen hos det undertippede hold angiveligt har tilbudt sine Girona-fans gratis flybilletter til USA - i håb om at få fyldt op på lægterne på det store stadion i Miami.

De catalanske underdogs havde ellers hjemmebanefordel - en fordel som hurtigt blev konverteret over til en længere flyvetur, efter aftalen kom i stand, for at møde FC Barcelona i Miami.

For at kompensere de Girona-fans, som jo er i besiddelse af et sæsonkort. har den lille klub tilbudt sine tilhængere at flyve til Miami, på klubbens regning, for at følge holdet fra tilskuerrækkerne - det skriver det engelske medie, UK Sports

Eneste krølle ved den gestus, er at Girona-fansene skal betale et depositum på 3800 kr - et beløb som fansene får tilbagebetalt ved hjemrejsen.
Desuden får Girona udstedt 5000 billetter til klubbens udebanekamp på Camp Nou, hvor disse vil blive doneret til de fans som ikke har haft mulighed for at rejse med til Miami.

Hvis fansene ikke ønsker at drage fordel af hverken Miami-turen eller Camp Nou-billetterne, vil de istedet få tilbageført 40% af prisen for deres sæsonkort - et attraktiv tilbud som mediet, UK Sports, beretter.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement
26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder