Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeu: Vi kan aldrig erstatte Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. september 2018




Mandag aften var FC Barcelonas præsident, Josep Mariá Bartomeu, på et besøg hos tv-kanalen, El Transistor, hvor tv-værten, Jose Ramon de la Morena, hvor agendaen jo naturligvis omhandlede alt i og omkring fodboldklubben, FC Barcelona.

Og Bartomeu kom da også vidt omkring, hvor samtale-emnerne hurtigt inkluderede Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, La Liga og det kontroversielle og omdiskuterede USA-projekt i Miami.

Mediet Marca har samlet præsidentens udtalelser, som findes herunde.

Messi
- Messi er meget glad for at være i Barcelona. Han er meget motiveret for at fortsætte sine triumferende sæsoner for Barcelona.

- Messi har selv valgt at blive holdets anfører da han, som den motiverede og yderst respekterede spiller, gerne vil bære mere ansvar på sine skuldre.

- Leo kan ikke erstattes nogensinde. Han er Barcas ryggrad, slog præsidenten fast.

La Liga
- Vi går efter at vinde alle trofæer. La Liga er dog vores højeste prioritet.

- La Liga-komiteen foreslog at vi spillede en kamp udenfor Spanien, og dette virkede som en god idé for os. Vi er forpligtet til at promovere Barca og ligaen som helhed.

- Globalt kommer vi tættere på vores fans og øger dermed vores markedsføring og indtjening, som kommer til at gavne os på længere sigt. Der var masser af europæiske storklubber som ville spille i USA. Økonomisk set er det en stor fordel at spille i Amerika.

- Hvis kampen i USA kan blive spillet, så vil den blive spillet. Klubbernes anfører er også blevet informeret om dette, forklarede Bartomeu.

Cristiano Ronaldo
- Cristiano Ronaldo er en stor spiller. Om Real bliver dårligere uden ham ? Juventus bliver ihvertfald bedre. Det er ærgeligt for La Liga at miste spillere som Ronaldo og Neymar.

La Masia
- Vi har stadig stor tiltro til vores fantastiske ungdomsakademi. Men det er korrekt at færre spillere er kommet igennem nåleøjet til førsteholdet, end for år tilbage.

Sandro Rosell
- Jeg har besøgt vores tidligere præsident, Sandro Rosell, i fængslet et par gange.

- Jeg forstår ikke hvordan nogle folk, som er under kraftig beskyldning for den samme kriminelle handling, fortsat kan være på fri fod, mens Sandro skal forblive i fængsel, forklarede den meget åbne og ærlige præsident i mandagens interview. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Vi kan aldrig erstatte Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder