Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi betaler 12-årig drengs medicinregning

Nyheder - 13. maj 2012




Lionel Messi er en mand med et hjerte af guld. Det må man sande oven på de seneste nyheder omkring den 24-årige stjernespiller. En 12-årig dreng ved navn Waleed Kashash har altid haft drømmen om at slå igennem som fodboldspiller, men da lægerne konstaterede, at han led under sygdommen GHD, som gør, at man har problemer med at vokse, så måtte drømmen se sig slået, da det ville koste 1500,- kroner hver anden uge.

Med det i tankerne tog en kvinde ved navn Soad al-Affani sagen i egen hånd og kontaktede Messi for at hjælpe Waleed. I og med at Messi selv har haft en sygdom i samme kategori, så var det tydeligt, at han blev rørt. Han tog et billede (foroven) hvor han holdt en trøje med drengens billede på og sendte ham en varm besked. Messi lovede, at han de næste seks år vil betale Waleeds medicinregninger på 1500,- kr. hver anden uge.

Det svarer til lige omkring 220.000,- kroner, hvilket naturligvis var et stort problem for familien at skaffe i første omgang. Det var da også selv tilfældet med Messis situation tilbage i tiden, men da Barcelona kom ind i billedet lovede klubben, at man ville betale alle omkostninger. Den dag i dag står Messi selv som den bedste fodboldspiller i verden.

Det er en utrolig sjælden sygdom som kun opstår hos 3800 børn på verdensplan i gennemsnittet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi betaler 12-årig drengs medicinregning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder