Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tello afgjorde portugisisk storkamp

Nyheder - 7. marts 2015




Cristian Tello, der er udlejet fra Barcelona til FC Porto, startede i går på banen da topholdet tog imod et andet tophold, nemlig Braga, på udebane i den portugsiske liga. I forsøget på at indhente førstepladsen fra Benfica havde FC Porto brug for en sejr og den fik de vha. Tello, der scorede kampens enlige mål.

Selvom der var tale om en topkamp var der ret beset kun ét hold på banen. Braga havde bestemt ikke meget at skyde med og omvendt kom FC Porto frem til flere pæne muligheder. Kun to skud fik værterne sendt afsted mod gæsternes 10 og med et kvarter igen lykkedes det enlige for udeholdet at prikke bolden forbi en velspillende Matheus.

Det var Cristian Tello der scorede det forløsende mål og da ingen andet formåede at score i de resterende minutter afgjorde han altså igen en topkamp til FC Portos fordel og de er nu kun ét point bag førerholdet fra Benfica, der dog med én kamp i hånden tager imod Arouca i morgen og dermed kan udbygge til fire igen.

Med Tellos afgørende matchvindermål er der ingen tvivl om at hans popularitet er steget i FC Porto, der ønsker at købe ham fri fra lejekontrakten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tello afgjorde portugisisk storkamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder