Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Verratti-agent: Jeg har talt med Freixa

Nyheder - 6. juli 2015




Præsidentkandidaterne forsøger hver dag at forhandle sig til store navne og mens Bartomeu angiveligt har en aftale med Arda Turan, så har Antoni Freixa haft snak med Marco Verrattis agent, Donato Di Campli. Men på nuværende tidspunkt er der intet at komme efter.

- Jeg har ikke mødtes med Freixa men det er sandt, at vi har talt sammen over telefonen. Verratti har det godt i PSG og bare fordi, jeg har talt med Freixa, betyder det ikke at noget er under opsejling, fortalte Di Campli.

- Jeg kan kun sige, at hvis en klub er interesseret i Marco, så skal de tage kontakt til PSG og ikke mig. Han er glad i klubben og derfor har han ingen planer om at skifte, kom det yderligere fra agenten.

Verratti har længe været et emne i Barcelona men på intet tidspunkt har det været så voldsomt, som det er med både Pogba og Turan. Det lader da også til at Verratti bliver i Paris SG - i hvert fald i denne omgang.

Laporta, Freixa og Benedito er alle imod Turan-handlen mens Bartomeu er den eneste der håber på, at den går igennem. Derudover har Laporta udtalt, at Turan-handlen kun er opstået eftersom Barcelona ikke kunne lukke en aftale med Pogba. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Verratti-agent: Jeg har talt med Freixa

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder