Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Pedro enig med Manchester United

Nyheder - 22. juli 2015
Pedro Rodriguez har haft en samtale med cheftræner Luis Enrique og her skulle han have forklaret sin træner, at han er klar til at forlade klubben i håbet om at skrabe mere spilletid til sig. Nu melder Sport, at han er blevet enig med Manchester United.

Angriberen var i morges i aktion for Barcelona, hvor han gjorde god figur. Allerede på daværende tidspunkt var han angiveligt klar over, at han snart skal tage den røde trøje over hovedet. Enrique kunne på det efterfølgende pressemøde slå fast, at han ikke ser nogle spillere forlade klubben medmindre spilleren selv ønsker det.

Manchester United har handlet massivt ind og leder fortsat efter forstærkninger. Thomas Müller og Fernando Llorente har været de mest omtalte emner på Old Trafford men det lader til at det bliver Pedro der løber med kontrakten hos Louis van Gaal og co.

Ifølge engelske medier venter der et lægetjek og en præsentation i næste uge og muligvis rejser han til England fra USA, hvor Barcelona i øjeblikket er på tour. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Pedro enig med Manchester United

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder