Annonce


Annonce

Annonce

Pedro irriteret på sportsdirektøren

Nyheder - 12. august 2015
Pedro Rodriguez kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Barcelona, da han gennem de seneste mange uger er blevet rygtet væk. I går afgjorde han UEFA Super Cup fem minutter før straffesparkskonkurrencen og efterfølgende var han ikke just glad for klubbens sportsdirektør, Roberto Férnandez.

Férnandez havde inden kampen stillet op til sit første interview som Barcelona-sportsdirektør på en fodboldbane og her fortalte han tydeligt, at Pedro havde fortalt, at han ville skifte klub. Det mindes Pedro dog ikke at have sagt.

- Har sportsdirektøren sagt det? Det skal han ikke sige. Jeg har stort set ikke talt med ham. Jeg har snakket med præsidenten, Enrique og kaptajnerne.

- Situationen er selvfølgelig svær for mig fordi jeg altid vil starte på banen - også i dag, så jeg ved endnu ikke hvad der kommer til at ske. Jeg vil altid være en Barca-fan.

- Lad mig gøre det klart: Nej, jeg vil ikke forlade Barcelona, men taget min situation i betragtning står jeg med en svær beslutning. Det handler ikke om penge, men udelukkende om at jeg vil spille mere, kom det fra Pedro efter finalen i aftes.

Pedro har i sin tid scoret to gange i UEFA Super Cup finalen. På helt utrolig vis faldt begge mål i minut 115 og begge gange afgjorde det kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedro irriteret på sportsdirektøren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder