Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny skade: Sergi Roberto tvivlsom til brag

Nyheder - 3. september 2015Ny skade: Sergi Roberto tvivlsom til brag

Ifølge Mundo Deportivo har Sergio Roberto muskulære problemer og har derfor ikke trænet med på normal vis i denne uge. Det er et rigtig stort slag for Barcelona, hvis han ikke når at blive klar til opgøret mod Atletico Madrid den 12. september. Der er fortsat over en uge tilbage, men avisen erfarer, at han er tvivlsom.

I Dani Alves' skadesfravær har Sergi Roberto dækket rigtig fint ind, men det begynder for alvor at give Luis Enrique hovedpine - for med Sergi Roberto ude er der ikke mange strenge at spille på.

Dani Alves er skadet, Douglas er skadet, Adriano og Sergi Roberto er tvivlsomme grundet skader mens Vidal er udelukket på grund af transferkarantænen. Timingen er meget uheldig, men kan åbne en dør op for Marc Bartra, der tidligere har spillet som højreback. Bartra er pt. henvist til bænken og får ikke meget spilletid, men han virker som den oplagte erstatning i denne situation.

Spillerne er i øjeblikket på landsholdsjob. Derfor spilles kampen mod Atletico Madrid først den 12. september.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder