Annonce


Annonce

Annonce

Alba ude, Douglas med til Vigo

Nyheder - 23. september 2015
Klokken 9.00 i dag kunne Barcelona bekræfte en ændring i truppen til dagens kamp mod Celta Vigo. Jordi Alba, der fik en pause mod Levante, har døjet med problemer i nakken og flyver derfor ikke med til Vigo. Til gengæld har Douglas fået det grønne lys og han rejser i stedet med.

- Ifølge Barcelonas lægestab, så døjer Jordi Alba med ømhed i nakken og er ude af onsdagens kamp i Vigo mod Celta. Alba er blevet erstattet af den brasilianske forsvarsspiller Douglas, som har fået det grønne lys og er klar til kampen, skriver Barcelona på sin hjemmeside.

Den 29. juli blev Douglas skadet under preseason i kampen mod Chelsea. Straks efter kom det frem at han skulle sidde på sidelinjen i otte uger og det er præcis hvad der er gået i dag. Så timingen sidder lige i skabet - omend Jordi Alba klart ville være at foretrække med sine friske ben efter en pause mod Levante.

Sådan ser den endelig trup ud
Ter Stegen, Masip, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Douglas, Busquets, Gumbau, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez og Neymar Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba ude, Douglas med til Vigo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder