Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sporting udelukker Douglas-lån

Nyheder - 25. januar 2016




Barcelona har gennem hele januar måned været i kontakt med flere forskellige spanske klubber i håbet om at kunne udleje Douglas, så han kan få sig noget spansk erfaring.

Klubben er i første omgang kun interesseret i at udleje ham, men det har slet ikke været muligt. Samtlige klubber skyder anmodningen fra Catalonien ned og seneste klub til at afvise er Sporting Gijon.

- I denne måned kan vi kun hente to spillere. Så jeg tror ikke, at det bliver muligt for os at hente Douglas, fortæller Sporings sportsdirektør Nico Rodriguez.

Sporting er ramt af en mindre transferkarantæne. De må gerne hente spillere, men som følge af deres ringe økonomiske situation, har de begrænsninger. Derfor prioriterer de anderledes og har ikke behov for endnu en højreback til truppen.

Sporting Gijon slagtede i fredags Real Sociedad med svimlende 5-1 og det var i den forbindelse, at Barcelonas sportsdirektør Robert Fernández forsøgte at overtale klubben til at hente Douglas. Han var ligeledes på lægterne for at se Alen Halilovic an, som er udlejet fra Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sporting udelukker Douglas-lån

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder