Mest læste denne uge

Barca rev hjertet ud af Deportivo: 0-8

Nyheder - 20. april 2016

Der skal et par læger til før Deportivo la Coruna kommer ovenpå igen. Onsdag aften fik de revet hjertet ud af Barcelona, som bragede dem ud af eget græstæppe på Riazor. Bartra leverede et vanvittigt solomål og Suárez scorede hattrick.

Barcelonas startopstilling
Bravo, Alves, Bartra, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar

- 0-8 81' Neymar

7'
- Kampens første store mulighed tilfalder Luis Suárez, som modtager bolden af Iniesta inde i feltet, men angriberens forsøg brages i sidenettet.

11'
- Lynhurtig kontra af Barcelona! Iniesta sender bolden i dybden til Suárez, som sender den videre til Neymar. Suárez får den tilbage og lægger den af til Messi, som får fyret af, men keeper Manu redder til hjørnespark.

12' - MÅL!!
- Det er sjældent, at Barcelona får noget ud af et hjørnespark, men denne gang glider den hele vejen ind til Suárez, som flugter den i mål til 0-1.

14'
- Barcelona snydt for et klart straffespark. Alves svinger bolden ind i feltet og Suárez har fuld fokus på kuglen, men han får et klart skub i ryggen af Laure. Dommeren afværger.

16'
- Stor mulighed til Barcelona igen! Suárez sender bolden op til Neymar. Han finder Messi, som har Suárez helt fri på sin højre side, men argentineren fornemmer plads og trykker af i stedet, men Deportivo-forsvaret dækker flot af.

18'
- VANVITTIG chance til Deportivo! Borges løber i dybden på et vip indover Barcelonas forsvar. Alves følger slet ikke med ham og tæt foran Bravo får Borges forsøgt sig, men han får ikke retning på og bolden lander lige i handskerne på den chilenske keeper.

19'
- ENDNU STØRRE CHANCE TIL DEPORTIVO! Cani trykker af på en nedfaldsbold, den bliver rettet af og lander lige foran Borges, som er helt alene med Bravo, men målmanden hopper ihærdigt ud og skærper vinklen. Borges får alligevel trykket af, men den blokeres og lander for fødderne af Riera, som trykker bolden langt over. Store muligheder!

23'
- Barcelona forsøger at svare igen, men spillet er meget langsomt. Iniesta får dog vippet bolden ind til Suárez, som forsøger med et saksespark, men han mistimer fuldstændig.

25' - MÅL!!
- Fantastisk mål! To hurtige afleveringer. Iniesta finder Messi, som med sit første touch knækker Deportivos forsvar og finder en helt nøgen Suárez, som lægger bolden død og skyder den i kassen til 0-2.

34'
- KÆMPE CHANCE TIL SUÀREZ! Iniesta finder Alves i bagrummet med en perfekt aflevering. Brasilianeren følger op med en god aflevering ind i feltet til en helt fri Suárez, men han rammer bolden forkert og den går ud til målspark.

47' - MÅL!!
- Vigtig start på anden halvleg. Luis Suárez sender bolden om i bagrummet til en helt fri Rakitic. Han banker den let ind til 0-3!

53' - MÅL!!
- Barcelona kører hårdt på. Messi driver bolden frem og venter til det helt perfekte tidspunkt til at stikke Suárez alene igennem. Angriberen sparker bolden i mål med ydersiden og scorer sig et hattrick.

58' - ind/-udskiftning
- Iniesta går ud til klapsalver fra hele Riazor. Sergi Roberto kommer ind.

60'
- God mulighed for Deportivos Lucas. Han tæmmer bolden ind i feltet og trykker af med sit gode venstrebenet. Men Bravo tager godt imod.

64' - MÅL!!
- Messi splitter på ny Deportivos forsvar. Neymar løber i dybden og modtager bolden alene med keeperen. Uselvisk spiller han Suárez fri og i to omgange får uruguayaneren sparket bolden i mål til 0-5.

70' - ind/-udskiftning
- Jordi Alba går ud. Adriano kommer ind.

71' - ind/-udskiftning
- Busquets går ud. Rafinha kommer ind.

73' - MÅL!!
- Luis Suárez i oplæggerens rolle. Køligt sender han bolden ind til Messi midt i feltet. Argentineren sætter indersiden på og sender bolden mellem to modstandere og i mål til 6-0!

79' - MÅL!!
- HVILKET SOLOMÅL! Marc Bartra får sjældent spilletid, men i dag har han spillet soldt og kroner det med en kongekasse! Han erobrer bolden på midten af Deportivos banehalvdel og dribler sig hele vejen ned til deres felt og scorer sikkert til 7-0.

81' - MÅL!!
- Neymar med et boost af selvtillid! Messi sender bolden i dybden til Suárez og denne gang gengælder han det uselviske spil og spiller bolden på tværs til Neymar, som banker den op i krydset til ydmygende 8-0!