Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedro fortryder ikke Chelsea-skifte

Nyheder - 20. maj 2016Pedro fortryder ikke Chelsea-skifte

© Getty Images


Den tidligere Barcelona-fløj Pedro Rodríguez fortryder ikke sit skifte til den engelske klub Chelsea, selvom hans første sæson i engelsk fodbold må siges at have været noget skuffende.

Chelsea rykkede hurtigt og sikrede den 28-årige spanier for næsen af Manchester United i en handel der indbragte Barcelona ca. 210 millioner kroner sidste sommer. Pedro var angiveligt skuffet over manglen på spilletid efter at være faldet bag den magiske MSN-trio. Det var nok den største årsag til han valgte at søge nye græsgange i jagten på mere spilletid.

Pedro startede i 24 ude af Chelseas 38 kampe i den netop afsluttede Premier League sæson. Det blev en forfærdelig sæson for ’the blues’, hvor man måtte skille sig af med succestræneren Jose Mourinho, som sikrede Chelsea det engelske mesterskab året før. Klubben endte på en skuffende 10’ende plads, langt væk fra noget der minder om europæisk deltagelse.

I skærende kontrast til dette står FC Barcelona, som sikrede sig deres 24’ende spanske mesterskab på den sidste spilledag med en 3-0 sejr på udebane mod Granada i søndags, men Pedro er sikker på at han traf den rigtige beslutning om at forlade Camp Nou, hvor han vandt 13 store trofæer fordelt på otte sæsoner til fordel for Stamford Bridge.

- Jeg er meget glad her og jeg fortryder intet omkring min beslutning om at skifte til Chelsea, fortalte den lille canarier til Evening Standard og fortsatte:

- Jeg ser altid frem til næste sæson ift. hvad vi kan opnå, og bringe klubben tilbage på rette spor. Selvfølgelig når man flytter fra sin by til en anden, så er der visse ting man vil savne, men generelt er jeg faldet godt til i dette land, fortsatte han.

Pedro er ikke i tvivl om at han har meget mere at vise. Han mener det bedste fra hans side stadig er i vente.

- Er det bedste stadig i vente for mig? Helt sikkert. Jeg tror altid på mig selv og mine evner. Jeg er sikker på næste sæson bliver fantastisk for mig og klubben. Jeg glæder mig til at kæmpe for Premier League, som er en drøm for mig, sagde han.

Den spanske landstræner Vicente del Bosque udtog fornylig sin bruttotrup på 25 mand til den kommende EM slutrunde. Her var der en glædelig nyhed til Pedro, som er blandt de 25 udvalgte, som dog senere skal skæres ned til 23 spillere. Pedro forventes dog at være en del af den endelige trup for Spanien til EM 2016. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

46 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder