Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medier: Hysaj en del af Barcas agenda

Nyheder - 21. juni 2016




Det franske medie, L'Equipe, rygter den albanske forsvarsspiller, Elseid Hysaj, til Barcelona, efter spillerens gode EM-præstationer og sine imponerende præstationer for Napoli.

Den 22-årige højreback har spillet i Serie A i fem år, hvoraf fire har været i Empoli, inden han i sidste sæson skiftede til de lyseblå fra Napoli. Her har han også ageret venstreback, hvilket kun er positivt for Luis Enrique, skulle Alba blive skadet.

Men nu rygtes han altså til La Liga, hvor Barcelona angiveligt har ham på ønskelisten, efter Dani Alves valgte at forlade klubben, for angiveligt at skifte til de italienske ligamestre i Juventus. Interessen fra Barcelona skulle ifølge både El Mundo Deportivo og catalanske 'Sport' være steget, efter Arsenal og Atlético de Madrid sendte talentspejdere over for at se nærmere på spillerens færdigheder.

Napoli skulle efter sigende have afvist Arsenals bud, der lød på hele 19 millioner euro, på deres albanske højreback, hvorfor den catalanske stab højst sandsynligt skal have den store pengepung frem, hvis de ønsker at hente spilleren til Camp Nou.

Hysajs nuværende kontrakt med Napoli udløber i 2020.

Se en video med ham her
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Hysaj en del af Barcas agenda

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder