Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Fjollet ikke at respektere Ronaldo

Nyheder - 30. juli 2016




Der er ingen tvivl om, at spillerne fra Barcelona peger på Lionel Messi som vinder af Ballon d'Or mens spillerne fra Real Madrid peger på Cristiano Ronaldo. Derfor er Jordi Alba ikke overraskende ude og pege på argentineren, men han har stadig stor respekt for Ronaldo.

- Mange indskiftere har vundet EM, VM eller Champions League. Det vigtige er, hvad spilleren udretter på banen og her er Messi bedst. Han kan ikke sammenlignes - ingen kan konkurrere med ham.

- Det er klart, at de (Messi og Ronaldo) ikke kan sammenlignes. Men man må respektere Ronaldo, at gøre andet vil være fjollet. Det til trods vil de, som elsker fodbold, og som ignorerer trøjens farve vide, at Messi er den bedste, fortæller Alba.

Jordi Alba selv har fået mere at tænke på frem til den kommende sæson. Han har nemlig fået øget konkurrencen på sin plads i form af Lucas Digne, der forventes en betydelige større rolle på holdet end Adriano, der i går blev sendt videre til Besiktas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Fjollet ikke at respektere Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder