Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Vigtigt med en bred trup

Nyheder - 19. august 2016




Sergio Busquets er en af de spillere, der har været heldig ikke at blive skadet i forsæsonen, hvor fire spillere allerede er ude, forud for den første kamp i La Liga, hvor Barca møder Real Betis, der blandt andet har danske Riza Durmisi på holdkortet.

Busquets føler dog, at den brede trup, Barcelona har, på vej ind i ligaen, er vigtig at tage i betragtning.

- Allerede i forsæsonen kan man se, hvor vigtigt det er at have en bred trup, begynder Busquets, og forklarer videre, ved at rose de nyindkøb, klubben har hentet i det indeværende transfervindue:

- Vi ligger nu og mangler fire af vores holdkammerater grundet skader, på vej ind i La Liga, og det er godt at have spillere klar på de respektive pladser på banen. Spillerne, som er kommet til, er rigtig gode, og jeg håber de tilpasser sig holdet godt, fortæller Busquets ifølge det catalanske medie, SPORT.

I de første fem runder i ligaen, skal Barcelona spille mod, blandt andre, Athletic Bilbao, Real Betis og Atlético de Madrid. Og spørger man Busquets, er det et hårdt program, spillerne går ind til.

- Vi går lidt trætte ind i den nye sæson, men sådan er kalenderen. Du kan aldrig stoppe. Logisk set, er der intet andet mål for os, end at vi bliver mestre igen, men jeg er sikker på, at Madrid, Atlético, og andre hold, ikke vil gøre det nemt for os. Det bliver uden tvivl en hård konkurrence, fortæller han.

I Busquets' tid under Luis Enrique, har holdet vundet hele otte trofæer ud af ti mulige, hvor de to tabte er sidste sæsons udgave af UEFA Champions League, som rivalerne fra Real Madrid vandt, og SuperCopa fra starten af sidste sæson, som Athletic Bilbao og spidsangriberen, der blev et mareridt for Barcas forsvarsspillere, Aritz Aduriz, endte med at løfte. Busquets fortæller dog, at man på trods af de mange titler, ikke bliver trætte af sejr i Barcelona-lejren.

- Jeg har været heldig at kunne opleve en fantastisk æra, siden jeg kom op på førsteholdet. Og det bedste af det hele er, at vi stadig er sultne efter titler; vi er ikke trætte af at vinde, afslutter han.

Den første ligakamp spilles i morgen, lørdag, klokken 18:15 på Camp Nou, og vises på Canal 9. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Vigtigt med en bred trup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder