Barcelona skulle på en svær opgave ude mod Athletic Bilbao på San Mamés og lige som forventet, så fik Barcelona deres problemer på banen. Spillet var aldrig helt oppe at ringe, og det var primært på grund af baskernes hårde indstilling til opgøret.

Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, D. Suárez, Messi, L. Suárez og Arda

På bænken
Masip, Rafinha, Mascherano, Munir, Digne, André Gomes og Vidal

- 0-1 21' Rakitic

4'
- Stor mulighed til Denis Suárez! Rakitic starter med en fornem finte og finder Messi, som i vanlig stil driver bolden frem. Bolden ender for fødderne af Denis ude foran feltet, men hans forsøg går over Iraizoz' mål.

5' - ANNULLERET MÅL!
- Messi finder Suárez inde i feltet. Uruguayaneren tæmmer bolde og spiller den på tværs til Arda, som scorer, men flaget er hævet på Suárez.

11'
- KÆMPE fejl af Ter Stegen! Bilbao presser højt og dominerer, så Barcelona har burgt keeperen rigtig meget i opspillet. Denne gang forsøger han at finde Busquets, men han sender bolde direkte ud til Benat, som tager et træk og fyrer af, men den tyske keeper redder flot i anden omgang.

21' - MÅL!!
- Fantastisk indlæg af Arda Turan, som finder Ivan Rakitic. Kroaten header knaldhårdt bolden i mål til 0-1!

30'
- Mateu Lahoz fortsættet sit show fra sidste sæson. Denis Suárez nedlægges i feltet og skal under normale omstændigheder have straffespark, men Lahoz ignorer som så ofte.

45'
- ARDA!! Tyrkeren er tæt på 0-2, men hans forsøg sniger sig udenom stolpen.

65'
- Athletic Bilbao forsøger at svare igen på Barcelonas mål, men Raul Garcias skudforsøg stryger forbi Ter Stegens mål.

70'
- Stor chance til Messi! Suárez modtager bolden i dybden, stopper den med hælen og snyder to mand. Han sender den videre til Messi som forsøger sig, men hans forsøg med højrebenet går over målet.

71' - ind-/udskiftning
- D. Suárez og Umtiti går ud. Gomes og Mascherano kommer ind.

81'
- SUÀREEEZ!! Der skal være mål! Sergi Roberto og Ivan Rakitic tørrer hele Bilbaos højre side. Roberto sender Suárez i dybden og inde i feltet snyder han to mand før han forsøger at føle den over i det lange hjørne, men bolden er slet ikke tæt på at gå i mål.

84' - ind-/udskiftning
- Arda Turan går ud. Rafinha kommer ind.

86'
- André Gomes tager umotiveret bolden, laver frispark, Bilbao tager det hurtigt og får frispark helt tæt på feltet. Benat går til bolden, men hans forsøg rammer sidenettet.

90'
- SKANDALE!! Igen er dommer Lahoz i fokus. Muniain forsøger at filme sig til et straffespark få meter fra Lahoz. Naturligvis skal den unge basker have et gult kort, men det sker ikke.

90+4'
- Luis Suárez får muligheden for at score kampens andet mål, men til trods for at være helt alene med keeperen brænder han den store mulighed.

Slut
- Dommeren blæser i fløjten og Barcelona sikrer sig de tre meget vigtige point på en meget svær bane. Nu venter der en pause med landskampe før catalanerne er tilbage mod Alaves på Camp Nou den 10. september. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder