Barca vandt dramatisk topkamp: 1-2

Nyheder - 6. november 2016

Barcelona var slet ikke kommet ud af starthullerne til topkampen mod Sevilla søndag aften og derfor kom andaluserne da også på 1-0. Men Messi svarede igen kort inden pausen og i anden halvleg styrede Barcelona begivenhederne. Suárez scorede til 1-2.

Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Rakitic, Busquets, Denis, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Arda, Rafinha, Alcacer, Gomes, Nili og Marlon

- 1-0 15' - Vitolo
- 1-1 43' - Messi
- 1-2 61' - Suárez

1'
- Voldsom start af Sevilla, som presser hårdt på med to skud inden for et minut. Første skud redder Ter Stegen, andet skud går til hjørne, som Busquets header væk.

2'
- Suárez svarer straks tilbage! Messi driver bolden mellem to modstandere, finder Neymar, som finder Suárez og han klapper til den første gang, men keeper Rico redder flot.

10'
- Neymar med gult kort. Han er nu oppe på fire af slagsen. Èt mere giver karantæne.

14'
- Sevilla sidder fuldstændig på kampen med offensive løb, aggressive nærdueller og fart over feltet. Barcelona-spillerne er meget påpasselige i forsvaret.

15' - MÅL!
- Sergi Roberto spillede din dårligste kamp nogensinde mod Manchester City. Nu er han skyld i Sevillas mål til 1-0. En bold spilles i dybden og han skal bare stoppe den, men formår fuldstændig at mistime et simpelt indgreb. Vitolo modtager bolden og scorer.

23'
- Skandaløst dommerarbejde - igen i Spanien. Umtiti afleverer bolden og efterfølgende bliver han tacklet lige ind på benet af Sarabia. Klart gult kort, men dommeren giver intet.

26'
- Sløvt arbejde af Rakitic. Messi presser keeper Rico til et skidt udspark og bolden kommer frem mod Rakitic, men han er utrolig langsom i handling og bolden opsnappes af en modstander.

27'
- Igen er Rakitic for langsom. Han formår at mistime en simpel nedtagning direkte ud til indkast i et Barcelona-angreb.

29'
- Nej, nej, nej! En KÆMPE chance til Sevillas Sarabia, som modtager bolden bag Barcelonas forsvar og er helt alene med Ter Stegen, men han vælger at spille den bagom med sin hæl og chancen løber ud i ingenting. Kæmpe chance!

33'
- Sevilla igen-igen. Barcelona vil hele tiden spille den ud af forsvarszonen, men Sevilla får let fat i den. Vietto kommer til en stor mulighed efter at have viftet Mascherano væk i det lille felt, men bolden går forbi målet.

34'
- 7-2 i målforsøg hedder statistikken. 53% boldbesiddelse til Sevilla. Barcelona er slet ikke kommet ud til opgøret.

39'
- Rakitic er uden tvivl det mest svage led i kampen hidtil. Igen modtager han en god bold, men forsøger at jonglere sig igennem et hav af Sevilla-spillere. Mister bolden ved første mand.

40'
- Voldsom tackling af Mascherano, som stjæler bolden fra Vietto. Verdensklasse af argentineren!

42'
- Sevilla fortsætter. Vitolo får en god mulighed, men han mangler skarpheden på sin afslutning. Ter Stegen følger den ud.

43' - MÅL!!
- Messi gør det til 1-1 og scorer igen på Sanchez Pizjuan! Han starter selv angrebet med Deni Suárez. Neymar får bolden og dribler to mand inde i feltet og før den tredje kommer, spiller han til Messi, som føler bolden i nettet til 1-1.

47'
- Stor chance til Barcelona! Denis Suárez finder Sergi Roberto med en god aflevering. Backen sender kuglen ind til Suárez i feltet og han finder Messi, som dog bliver blokeret lige i skudøjeblikket alene med keeperen.

48'
- Og straks går det den anden vej, hvor Barcas forsvar snydes af en hælaflevering til Sergio Escudero, som dog fyrer lige på Ter Stegen.

49'
- Og Barca igen! Elendig afslutning af Rakitic, som helt tilfældigt modtager en bold fra Neymar og er helt fri i feltet, men han skyder lige på Rico. Den skulle placeres i nettet.

52'
- Denis Suárez' bedste aktion i Barca-trøjen. Han slider sig forbi tre mand og stikker Suárez i dybden. Angriberen finder Messi, som driver bolden mod mål og trykker af, men den blokeres til hjørnespark.

54'
- Messi igen! Mascherano finder Suárez i feltet med en god aflevering og med hælen snyder Suárez Sevilla-forsvaret og finder en fri Messi, men hans forsøg oppe i hjørnet bliver reddet.

55'
- Dommeren sejler igen. Rami, der har gult kort, kommer alt for sent i en tackling med Busquets og skal have endnu et gult, men dommeren dømmer intet. Afgørende kendelse.

56'
- MASCHERANO! Kanon arbejde af argentineren! Busquets smider en sløset bold væk og Sevilla ruller et kontraangreb ud, men Mascherano vader direkte ind i en stående tackling og redder som sidste mand.

59'
- Gratis mulighed til Sevilla. Barcelona koger fuldstændig i defensiven og i stedet for at sparke den væk, spiller de den langsomt og mister den. Escudero trykker af, men Ter Stegen redder.

60'
- MEESSSIII! Så tæt på! Han gør det, som folk elsker at se ham gøre: drible forbi sine modstandere på ingen plads. Han kommer fri og trykker af med højrebenet, men den sniger sig over kassen.

61' - MÅL!!
- Barcelonas mange chancer kaster endelig mål af sig! Sevilla fanges i et opspil og Messi driver bolden frem. Han tiltrækker sig modstandere og finder Suárez, som sparker den under Rico og i mål til 1-2.

72'
- KÆMPE CHANCE TIL BARCELONA! Messi finder Neymar, han laver et par fodskifte og vipper den ind i feltet til Suárez, der runder Rico og forsøger at finde Messi på midten, men argentineren når ikke frem.

73' - ind-/udskiftning
- Rakitic klappes ud af Sanchez Pizjuan. André Gomes kommer ind.

74'
- Sevilla tæt på udligningen! Ter Stegen kommer fuldstændig forkert ud til et hjørnespark og N'Zonzi header på frit mål, men kuglen går lige forbi det tomme mål.

75'
- Sergio Rico redder Sevilla! Messi afleverer perfekt til Suárez i feltet og angriberen trykker af med det samme, men Rico redder på fremragende vis.

83'
- SKANDALE! Messi tackles bagfra og hans ene fodboldstøvle ryger af. Han samler den op, sætter sig i græsset for at tage dem på og binde dem, men bliver mødt af et gult kort.

86' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud efter en god kamp. Rafinha kommer ind.

89'
- Gult kort til Suárez. Den type, som var planlagt på forhånd. Han er nu i karantæne hjemme mod Málaga, men klar ude mod Real Sociedad og hjemme mod Real Madrid.

90+3'
- KÆMPE chance til Neymar, der i en omstilling er helt alene igennem, men han misser sin sidste berøringer og den løber ud i sandet.

90+3'
- Igen dummer dommeren sig. I det sidste angreb begår Samuel Umtiti straffespark ved at rive sin modstander i jorden, men dommerens fløjte forbliver tavs til stor frustration for andaluserne.

- Barcelona vinder 2-1 på en af de sværeste baner i Spanien og bliver dermed det første hold til at vinde på Sanchez Pizjuan i denne sæson. Med de tre point holder de fast i toppen af La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder