Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alexis: Jeg lærte at spille bold i Barca igen

Nyheder - 6. december 2016




Alexis Sánchez nyder lige nu en god tid i Arsenal, hvor han senest scorede hattrick i The Gunners storsejr ude mod formsvage West Ham. Chileneren har i et interview med FourFourTwo forklaret, hvad han blandt andet lærte i Barcelona.



- I Barcelona lærte jeg at spille fodbold om igen. Jeg lærte at accelerere af Iniesta, at bevæge mig rigtigt af Xavi, at tænke forud af Messi og sparke af Pedro, fortæller han blandt andet.

27-årige Alexis Sánchez fik tre sæsoner i Barcelona, hvor han ikke for alvor brød helt igennem og ramte det topniveau, man ellers så så ofte hos Udinese, som Barcelona købte ham fra. Han scorede 15 mål i 41 kampe i sin første sæson, 11 mål i 46 kampe i sæson nummer to og slutteligt rundede han af med 54 kampe og 21 mål.

Mod slutningen af sin tid i Barcelona faldt han nærmest helt fra den og havde store problemer med at score og klubben besluttede sig for at sælge ham til Arsenal, hvor han hidtil har spillet 113 kampe og scoret 55 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alexis: Jeg lærte at spille bold i Barca igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder