Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guti: Selv Modric kan drible som Messi

Nyheder - 21. december 2016




Fodboldelskere verden over gik straks til tasterne, da Messi leverede en pragtpræstation mod Espanyol i weekenden. Specielt ved Luis Suárez' mål leverede han imponerende driblinger, som straks gik verden rundt og fik store profiler til at rose argentineren. Men som altid har den tidligere Real Madrid-mand Guti en helt anden mening.



- Det er gode driblinger, men heller ikke mere. Jeg mener, at keeperen kunne have gjort det bedre - det var et let skud at redde. Han gav målet til Suárez.

- Neymar kunne gøre det (drible/spille som Messi gjorde op til målet). Ronaldo kunne gøre det. Bale kunne gøre det... selv Modric kunne drible som Messi, lyder det fra Guti i et interview med El Chiringuito de Jugones.

Guti fik lov til at se målet på en skærm inde i studiet, hvor han sad ganske roligt uden at blive imponeret hvorefter han indledte med at det var godt spil - men at andre også kunne gøre det.

I 2015 tog Guti til Twitter og provokerede indirekte Piqué, da Piqué i første omgang gik fuldstændig viralt med et tweet uden bogstaver, da Real Madrid blev sparket ud af Copa del Rey for at bruge karantæneramte Cheryshev.



I starten af indeværende år var Guti ude og svine Neymar til og spåede ham til at vinde en Oscar for film på fodboldbanen. Også Alba og Dani Alves fik en tur med på farten af Guti.

Læs også
- Guti provokerer Piqué på Twitter
- Guti: Neymar fortjener en Oscar for film Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guti: Selv Modric kan drible som Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder