Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca vil forlænge med fire profiler

Nyheder - 28. december 2016




Straks som vi træder ind i det nye år har Barcelona planlagt at indlede forhandlingerne om en kontraktforlængelse med Lionel Messi. Tidligere i år klargjorde ledelsen en plan og den er gået som smurt indtil videre.

Således har man fået forlænget med Javier Mascherano, Sergio Busquets, Neymar og senest Luis Suárez. Nu er planen at man skal finde frem til en løsning med Messi og derefter venter der en omgang hård arbejde, hvor planen er at forlænge med yderligere fire mand.



Første mand i rækken er Andrés Iniesta, som for nyligt slog fast, at han ville elske at sætte støvlerne på hylden iført Barcelona-trøjen. Derefter skal man forsøge at overbevise Luis Enrique om at blive, men træneren har endnu ikke besluttet sig for om han bliver eller stopper efter indeværende sæson. Derfor er klubben allerede nu ved at kigge på nye potentielle trænere såfremt Enrique vælger at trække stikket.

De næste på listen er keeper Marc-André ter Stegen og kroatiske Ivan Rakitic. Sidstnævnte har flere tilbud liggende og er ganske interessant for flere europæiske klubber - heriblandt Juventus - men hans ønske er at fortsætte i Barcelona og derfor forventes der ikke at blive problemer, når man indleder forhandlingerne.

Præsident Bartomeu har udtalt, at Messi er historiens bedste fodboldspiller og derfor skal han have en matchende kontrakt. Argentineren kan altså se frem til at blive forgyldt - mere end i forvejen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil forlænge med fire profiler

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder