Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Arda: Jeg har læst om de kinesiske tilbud

Nyheder - 30. december 2016




Arda Turan bliver hver uge sat i forbindelse med et stort skifte til kinesisk fodbold, men til tyrkiske NTV Spor slår han fast, at han er i glad i Barcelona hvor han tror på, at han er en vigtig del af Luis Enriques trup.



- Jeg har læst om de kinesiske tilbud i aviserne, sådan fungerer det. Måske taler klubben med nogen, men jeg er meget glad i Barcelona. Jeg har en kontrakt til jeg er 33 år og jeg er i verdens bedste klub. Hvad mere skulle jeg ønske mig?

- Jeg tror på, at jeg er en vigtig del i truppen og jeg forsøger hele tiden at gøre mit bedste. Det er mine præstationer et bevis på, fortæller Arda Turan.

Arda Turan har vist sig at være en målfarlig mand når han får lov til at spille oppe i angrebet. Specielt i de kampe, hvor han har erstattet Neymar, har han fundet vej til netmaskerne.

I Kina er de godt i gang med at opgradere hele fodboldsystemet og niveauet og derfor er der smidt en masse penge ind, som nu bliver brugt til at hente spillere fra Europa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arda: Jeg har læst om de kinesiske tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder