Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ingen spilletid til Rakitic siden El Clásico

Nyheder - 8. januar 2017




Det er ikke kun tilhængerne der har opdaget, at Ivan Rakitic er faldet i niveau i løbet af vinterperioden. Hans svage form har kostet ham i forhold til spilleminutter og i dag mod Villarreal er han helt udeladt fra truppen.



Tager man et kig på kroatens La Liga-statistik, så har han faktisk ikke været i aktion siden Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Real Madrid i El Clásico i starten af december.

Siden da har Barcelona godt nok kun spillet to ligakampe, men de begge har altså været uden deltagelse af Rakitic. Mos Espanyol sad han på bænken men kom aldrig i aktion. Ude mod Osasuna sad han også på bænken, men Enrique skiftede ham aldrig ind.

I venskabskampen mod Al Ahli fik han nogle minutter, ligesom alle gjorde, det samme gjorde han mod Hercules i Copa del Rey og senest mod Athletic Bilbao i samme turnering. Men i La Liga er det altså en god måned siden, at han senest var i aktion.

Den 78 kilo tunge kroat er blevet siet fra til aftenens topkamp på El Madrigal og må derfor se endnu en ligakamp hjemme fra sofaen. Næste ligakamp er hjemme mod Las Palmas om en uges tid og her bliver det spændende at se, om han i løbet af ugens træningspas har fået overbevist Enrique om spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen spilletid til Rakitic siden El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder