Barca nærmer sig finalen: 1-2

Nyheder - 1. februar 2017

Der var storkamp på Vicente Calderon onsdag aften, da Atletico Madrid tog imod Barcelona i Copa del Reys semifinale. Her var der flotte mål og underholdning - blandt andet et fantastisk solomål af Luis Suárez efter bare syv minutters spil.

Cillessen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Mascherano, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

Masip, Mathieu, Vidal, Rafinha, D. Suárez, Arda og Paco

- 0-1 7' - Suárez
- 0-2 34' - Messi
- 1-2 60' - Griezmann

5'
- God mulighed til Barcelona. Gomes er hurtigt til at reagere på en vundet bold og sender Messi afsted. Med sit gode overblik finder han Neymar, men brasilianeren glider i det han skal spille den på tværs af feltet. Barcelona får dog hjørnespark i situationen.

7' - MÅL!!
- Vanvittigt flot solomål af Luis Suárez! Det hele starter med en Mascherano tackling. Bolden stryger op i banen til Suárez, der får den på midten af banen. Han sætter straks fart og spurter forbi Godin før han sender bolden rundt om Savic og samtidig overløber ham. Da han kommer ind i feltet prikker han den ind med ydersiden. Utroligt flot mål.

8'
- Stor chance til Diego Godin, som er kendt for sine mål på hovedstød. Her stiger han til vejrs på et hjørnespark og har egentlig frit valg på alle hylder, men han header den klart forbi målet.

19'
- Barcelona er presset i bund. Atletico kommer bag om Sergi Roberto og et fladt indlæg er tæt på at finde Griezmann, men Piqué kommer i vejen og tackler bolden til hjørnespark.

24'
- Maskeret afslutning af Neymar. Messi finder Gomes, som med ydersiden sender Neymar ned af kanten. Han trækker ind i banen og lige da flere spillere blokker udsynet, finder han et hul at sende bolden igennem, men Moya redder med besvær i to omgange.

28'
- KÆMPE MULIGHED TIL MSN! Neymar skaber chancen, sender Suárez alene ind i feltet, men uruguayaneren gider ikke sparke på mål og forsøger at spille den videre til en helt fri Messi, men Neymar ser ikke Messi og får et dårligt touch på bolden og den glider udover baglinjen til målspark.

32'
- Mascherano har været forrygende på midtbanen mens Rakitic har været usynlig. Han har lavet flere fejl, men forsøger det simple for ikke at skille sig negativt ud. Til gengæld er Gomes helt fra den i sine nærdueller. Han mister ofte bolden midt på banen.

34' - MÅL!!
- Fanton-mål af Lionel Messi! Og oprejsning til Rakitic. Kroaten er løbet med i angrebet. Han får bolden fra Messi, Sergi Roberto løber i dybden og tager en modstander med sig og skaber plads til Messi. Rakitic sender den tilbage til Messi, som tager et træk ind i banen og kanonerer den i nettet via. stolpen. 0-2 på Vicente Calderon!

35'
- Skidt dommerarbejde. Neymar tørrer sin mand på kanten. Tager et langt træk forbi endnu en mand og tørrer Carrasco med en finte. Koke kommer hårdt ind og træder ham i foden. Klart gult kort, som dommeren ikke giver.

38'
- God mulighed til Rakitic, som kommer først på et hjørnespark. Han header den dog kilometer over mål.

39'
- Messi er igen i hopla og løber forbi sine modstandere før Savic tackler ham. Gult til Savic og frispark et farligt sted.

40'
- Messi sparker friskarpet over mål.

41'
- Messi er vidunderlig! Han er fuldstændig oppe at køre i dag. Ud af det blå kører han bolden forbi fem mand. Det ender med en skudmulighed til Suárez, men den rettes ud til hjørnespark.

42'
- Første reelle mulighed til Koke, der kommer fri til skud inde i feltet. Men han føler den over Cillessens mål.

50'
- ALBA! KÆMPE CHANCE TIL ATLETICO! Bolden spilles igennem Barcelonas forsvar og pludselig står Gabi helt fri foran Cillessen, men på utrolig vis kommer Alba ned i en tackling med stor risiko, men han redder klart Barcelona i situationen.

55'
- Mascherano har været flyvende i dag! Denne gang runder han sin modstander og får pludselig overraskende så meget plads, at han kan løbe helt op til feltet. Herfra forsøger han sig med venstrebenet, men den triller blot langs jorden indtil Moya. Ellers en god mulighed!

58' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Denis Suárez kommer ind.

60' - MÅL!
- Atletico får scoret, men målet burde have været annulleret. Suárez nedlægges af Koke og Godin kan løbe i rykken af ham. Godin pander den indover til Griezmann, som let kan sende den de sidste meter over stregen til 1-2.

61'
- André Gomes forsøger at svare hurtigt igen med et knaldhårdt skud, men Moya redder til hjørnespark.

63'
- KÆMPE redning af Cillessen! Sergi Roberto sejler på højrekanten og bliver spillet indenom. Filipe Luis slår et fladt indlæg til Griezmann, der er få meter fra mål, men Cillessen disker op med en fantastisk redning.

64'
- Neymar skraber et gult kort ind. Han er dermed i karantæne til returopgøret på Camp Nou i næste uge.

72' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Rafinha kommer ind.

75'
- Griezmann kommer alt, alt for sent i en tackling på Rafinha. Frispark et farligt sted.

76'
- TÆT PÅ!! Messi sender bolden helt op i krogen, men Moya får lige fingerspidserne på og i samarbejde med overliggeren går bolden ikke i mål.

77'
- KÆMPE CHANCE TIL NEYMAR! Græstæppet på Vicente Calderon har vist sig rigtig dårligt gennem hele kampen, og denne gang får han en helt fri skudmulighed, men bolden hopper lige inden han sparker - og som set før i sådanne situationer, ender bolden langt over målet.

79'
- Griezmann med endnu et frispark på kanten af feltet. Denne gang begået på Neymar. Tredje gode frisparksmulighed.

80'
- Neymar sender den over mål.

81'
- KÆMPE fejl af Cillessen. Helt utroligt, at han vælger at kaste bolden lige op i midten efter at have erobret den og fanget Atletico højt i banen. Det ender i en god mulighed, men Atletico formår ikke at udnytte den.

82'
- Denne gang en god mulighed til Torres. Atletico tager et hurtigt frispark og Luis finder Torres, der med ryggen til målet forsøger at sende den i mål med hælen, men den sniger sig lige uden om kassen.

85'
- Mascherano snorksover! Cillessen spiller den op nedefra og Mascherano ser slet ikke at Gabi kommer bagfra. Han erobrer bolden og finder Torres, som helt fri forsøger sig, men han skyder den lige forbi målet.

86'
- Sergi Roberto har uden tvivl været Barcelonas dårligste mand denne aften. Han formår slet ikke at lukke ned i sin højre side og denne gang på Piqué redde ham.

88'
- Det er Atletico som fuldstændig sidder på opgørets slutfase. Barcelona står nede i eget felt og sparker bolden ud. Madrilenerne presser hårdt på for at få udligningen.

90'
- Igen en god mulighed til Atletico! Cillessen vifter et indlæg lige ud til Gameiro, som flugter den mod mål, men den stryger lige forbi.

- Kampen er slut og Barcelona henter en stor, stor sejr på udebane. De to udemål betyder, at Atletico skal jagte mål om en uge på Camp Nou. Reglen for udebanemål er gældende i Copa del Rey. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder