Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neymar: Vi tænker ikke på Real Madrid

Nyheder - 27. februar 2017




Neymar var klart blandt banens bedste i går mod Atletico Madrid og efter opgøret kunne han glæde sig over sejren. Han er klar til at gå all in efter ligatrofæet, men holder fast i, at Barcelona skal vinde resten af deres kampe uden at kigge på de andre hold.



- Vi er meget glade for sejren. Vi vidste, hvor svært det ville blive fordi Atletico har et godt hold, men vi kom for at vinde og det gjorde vi. Atleticos spillere er fyldt med kvalitet, men vores job var at vinde og vi er glade for at vi kom derfra med en sejr.

- Det vigtigste er altid at vinde. Vi tænker ikke på andre hold (Real Madrid). Vores position betyder, at vi skal vinde alle kampe, så må resten af mandskaberne gøre hvad de vil, fortalte Neymar efter opgøret.

Sergi Roberto
- Vi er tilfredse, vi spillede godt og vi fortjente sejren. Vi var gode fra start til slut. Det var en krævende kamp, men vi var klar til at arbejde hårdt efter deres udlignende mål.

Andrés Iniesta
- Sejre som disse er altid gode. Vi har stadig en chance for at vinde La Liga og det er præcis det, vi går efter. Nu har vi to hjemmekampe i rap og derefter Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Vi tænker ikke på Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder