Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta: Vi er med Lucho

Nyheder - 27. februar 2017




På trods af de svingende resultater, kampe, der lige med nød og næppe blev vundet, og en ligatitel, der ligger på falderebet, fastholder Andrés Iniesta sin opbakning om Luis Enrique.

Enrique er dog af nogle fans set for snart at være fortid i klubben, med Sevillas Sampaoli set som en idéel kandidat. Det er man dog ikke enig i, i spillerlejren, hvor Iniesta heller ej er den eneste, der offentligt bakker op om Enrique.

Gerard Piqué udtalte nemlig forleden, at truppen holder med Enrique i medgang og modgang, og Iniesta fortæller nu, at spillerne, også mentalt, 'er i samme båd som Enrique’.

- Vi er alle i samme båd, og vi har de samme interesser. Træneren er med os, og vi er med ham. Når vi vinder, vinder vi alle, og når vi taber, er det hele holdets ansvar, forklarer anføreren til pressekonferencen efter den sidste Barca-sejr nogensinde på Vicente Calderón, og forsikrer, at man fortsat er med i titelkampen:

- Når du er bagud, er du nødsaget til at få tre ud af tre point hver gang, og blive ved med at kæmpe.

Luis Enriques kontrakt med klubben udløber til sommer, og her er Sevillas Sampaoli tit blevet nævnt som en mulig erstatning af medierne, skulle Enrique ende med at forlade klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Vi er med Lucho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder