Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona efter karantæne: Jeg skal tale med FIFA

Nyheder - 30. marts 2017




Diego Maradona blev beskyldt for at have haft en finger med i forhold til hvor stor en karantæne Lionel Messi skulle have. Som bekendt fik Messi en voldsom - og yderst latterlig - karantæne på hele fire spilledage, men Maradona fortæller, at han ikke havde noget som helst med det at gøre.



- Det sårer mig meget når folk siger, at jeg havde indflydelse på størrelsen af karantænen til Messi. Jeg sværger på Gud, at jeg ikke havde noget med det at gøre.

- Messi er en rigtig god fyr, som spiller og træner fordi han elsker det. Straffen er overdrevet og er kun givet, fordi, at man kunne se, hvad der blev sagt. Man ser ofte spillere bande med hånden for munden uden at de får en straf.

- Jeg skal helt sikkert tale med FIFA-præsident Infantino, for det er en forfærdelig straf. Jeg har forsøgt at ringe til Messi, men jeg har endnu ikke haft held med at komme igennem, fortæller Maradona blandt andet ifølge ESPN.



Messi er landet i Barcelona og deltager i trænigen i morgen. I forhold til sin karantæne må han ikke spille de næste tre kampe med Argentina. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona efter karantæne: Jeg skal tale med FIFA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder