Mest læste denne uge

Tre point og videre: 3-2

Nyheder - 15. april 2017

Barcelona spillede langt fra en god kamp, da Luis Enrique sendte sine spillere på banen til hjemmekampen mod Real Sociedad. Baskerne pressede godt på og det var tydeligt, at Barcelona ikke skulle bruge unødvendige kræfter, men det kommer man altid til mod Sociedad - og det samme var tilfældet lørdag aften.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Gomes, Messi, Suárez og Paco

- 3-2 45+1' - Prieto

3'
- KÆMPE STOR CHANCE TIL REAL SOCIEDAD! Og naturligvis er det skabt efter en Gomes-dumhed. Umotiveret smider han bolden hen til en basker, og straks omstiller de sig. Yuri får en stor chance, men Piqué blokerer før den når helt ind til målet.

5'
- Stor mulighed til Barcelona. Messi sender en flot aflevering ind i feltet til Alba, der har Suárez med inde foran, men angriberen glider. Rakitic laver efterfølgende frispark.

12'
- Stor chance til baskerne igen. De spiller sig utrolig let igennem Barcelonas forsvar og kun en god redning fra Ter Stegen på Oyarzabal holder resultatet på 0-0.

14'
- Igen en afslutning fra Sociedad. Barcelona kan slet ikke komme ind i kampen. Gomes har svært ved at binde midtbane og angreb af natur og derfor er det Busquets, som bliver dækket af tre mand for ikke at skabe balance.

17' - MÅL!!
- Noget ufortjent, men Barcelona kommer på 1-0! No wonder, at det er Messi, som gør det! Paco glider lige som han modtager bolden, men han rejser sig hurtigt, snyder sin modstander og finder Suárez, som let spiller den videre til Messi. Argentineren tager ét træk og hugger den hårdt, fladt i kassen til 1-0.

20'
- Stor chance til Barcelona! Suárez kommer ind i feltet, han finder Messi, som stormer mod bolden, men han får ikke ordenligt ramt på bolden, i stedet nedlægger han keeper Rulli. Returen samler Rakitic op og han finder Suárez, som med en flugter kan se bolden blive blokeret.

26'
- Flot af Gomes. Umtiti erobrer, Busquets sender en svær aflevering hen til Gomes, som ikke må miste den. Han formår at holde fast i den, dreje rundt om sin modstander og aflevere den til en fri spiller og fjerne presset.

27'
- Nøøj, Paco! Piqué finder Roberto med en forrygende aflevering. Backen tager den fantastisk ned med brystet og spiller den ind i feltet til en fri Paco, men han formår på utrolig vis at stoppe bolden i forsøget på at sparke på mål. Imponerende teknik, men brugt på det helt forkerte tidspunkt.

34'
- Aaah, Gomes! Han er helt fri på et indlæg fra Roberto og skal bare hugge til kuglen, men vælger at tæmme den helt skævt. Han finder Alba, som skyder langt over. Et tydeligt suk gennem publikum, der gerne så Gomes trykke til kuglen. Stor mulighed.

37' - MÅL!!
- Så kom målet til 2-0! Alba finder Paco i feltet. Angriberen spiller den bagud med hælen til Suárez, som heldigt kommer forbi sin modstander. Han trykker til kuglen, men Rulli redder. Bolden springer dog op til Messi, som med besvær får den med sig og trykket indover stregen til 2-0.

43' - MÅL!
- Real Sociedad er tilbage i kampen. Sergi Roberto er bange for at lave straffespark og Martinez kommer igennem og knalder den ind foran, hvor Umtiti uheldigt styrer den i mål til 2-1.

44' - MÅL!!
- PACO!! Messi sender bolden flot ind i feltet til Paco, der trækker den til sig med højrebenet før han trykker den i kassen med venstre. 3-1 nu!

45' - MÅL!
- Endnu et mål! Denne gang til Sociedad. Piqué følger slet ikke med sin mand og Prieto løber umarkeret bag ham og føler bolden ind med indersiden til 3-2. Alba bliver nødt til at slippe sin mand for at komme ind og hjælpe, men han kommer for sent - udelukkende fordi at Piqué ikke holder øje bagude.

51'
- Stor chance til Messi! Sergi Roberto erobrer helt nede som højreback, han driver bolden frem og spiller 1-2 med Rakitic og er alene igennem i højre side. Han finder Messi inde i feltet, men argentineren, som er under pres, får ikke ramt bolden ordentligt.

53'
- Igen holder Piqué ikke øje med hvad der foregår bag sig. Denne gang bliver han reddet af Ter Stegen, som opfatter situationen langt bedre end catalaneren.

65'
- Igen er det Piqué, som snorksover. Bolden smækkes om bag ham og han peger tilbage på Ter Stegen, som om at han skal ud og have fat i bolden. Men Piqué havde ikke set Canales, som kom helt fri og forsøgte med et fladt indlæg, men Alba kom til undsætning.

65'
- Så brænder det på igen! Rakitic er alt for langsom og sløv og formår slet ikke at komme med tilbage. Et indlæg smækkes indover og igen får Sociedad en stor chance, som Alba redder.

69' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Iniesta kommer ind.

72'
- Lumsk forsøg af Illarra, som forsøger med et frispark fra midten af banen. Ter Stegen er ude af sit mål og forventer en kort aflevering, men Illarra forsøger sig. Ter Stegen får dog lige vippet bolden over til hjørnespark.

72'
- Hjørnesparket er Martinez tæt på at heade ind. Det lader op til et Sociedad-mål her...

79' - ind-/udskiftning
- Paco går ud. Denis kommer ind.

80'
- Rakitic tager endelig initiativ og ansvar. Han dribler mellem to mand og fører bolden frem før han forsøger sig, men afslutningen er alt for nem at læse.

88'
- Piqué rager et gult kort til sig - helt bevidst for at stoppe en omstilling. Frisparket sendes efterfølgende indover, men Piqué header lige op i luften og så kan Ter Stegen let gribe ind.

91'
- Tøvende forsvarsspil af Barcelona igen! Yuri trækker ind og hugger til, men præcisionen mangler. Bolden går over kassen.

92'
- KÆMPE CHANCE TIL SUÀREZ! Men præcis som i Torino og mod Málaga er han ekstrem uskarp. Her står han alene med Sociedads keeper, men skyder lige på.

Slut
- Barcelona vinder og henter de tre point. Nu handler det om at fokusere på comebacket mod Juventus onsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder