Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neymar skal i retten igen

Nyheder - 4. maj 2017




Neymar er igen blevet bedt om at dukke op i retten af dommer Jose de la Mata. Investeringsfirmaet DIS, som har holdt sagen i snor, mener ikke at de har fået de 40%, som de skulle have, da Barcelona købte Neymar i Santos tilbage i 2013. DIS ejede nemlig en stor del af transferrettighederne på Neymar.



Sagen har kørt længe og anklagerne i sagen ønsker, at Neymar skal i fængsel i to år og samtidig betale en bøde på omkring 75 millioner kroner. Det var Sandro Rosell, som stod i spidsen for Barcelona, da klubben hentede ham og den tidligere præsident skal derfor også møde op i retten - det samme skal Neymars forældre, Josep Maria Bartomeu og repræsentanter fra både Barcelona og Santos.

Det er endnu ikke lykkes for spanske medier at få fingrene i en dato, men det forventes, at parterne meget snart mødes i retten i Madrid og dermed skal Neymar atter engang tænke i de negative baner og have fjernet fokus væk fra fodbolden.



Barcelona bekræftede, at Neymar kostede 420 millioner kroner, men efter en undersøgelse kunne myndighederne fortælle, at det endelig beløb rendte op i 620 millioner kroner og derfor mangler der altså nogle penge. Anklagerne mener, at man har undgået at betale et større beløb til DIS og da dommeren mener, at der fortsat er beviser nok, så er Neymar forpligtet til at møde op i retten for igen at udtale sig.

I Spanien bliver en fængselsstraf på to år eller mindre dog gjort betinget såfremt man ikke tidligere er dømt. Dermed er der ikke en reel risiko for at Neymar skal bag den lukkede dør. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar skal i retten igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder