Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Digne døjer med en forstrækning

Nyheder - 7. maj 2017




Frem mod Villarreal-kampen var der spekuleret i, om Luis Enrique endelig ville stille med galla-opstillingen, men i stedet for at sende Jordi Alba på banen, var det franske Lucas Digne som fik spilletid. Han holdt dog ikke hele kampen.



Efter 75 minutters spil udgik han med en mindre skade. Klubben har i dag bekræftet, at backen efter en omgang undersøgelser døjer med en forstrækning i højre ben. Det vides ikke hvor længe han er ude, men klubben fortæller, at skaden følges nøje.

23-årige Digne spillede en solid kamp såvel defensivt som offensivt og det forventes ikke, at hans sæson er slut selvom der kun mangler tre kampe. Til gengæld er spørgsmålet om han igen får lov til at overgå Jordi Alba i Luis Enriques hierarkiv.

Digne kom til Barcelona i sommers og har siden spillet med i 24 kampe og scoret en enkelt gang. Jordi Alba har i denne sæson spillet 35 kampe og ligeledes scoret én gang. Alba er ofte blevet siet fra når Luis Enrique har valgt at spille 3-4-3. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Digne døjer med en forstrækning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder