Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sæsonens 10 største dommerfejl

Nyheder - 18. maj 2017




La Liga mangler én spillerunde før en mester kan lade sig hylde. Men undervejs i turneringen har dommerne været ekstremt meget i fokus og selvom de har det svært inde på banen, så er der ingen tvivl om, at de op til flere gange har fejlet gevaldigt. Her følger sæsonens 10 største dommerfejl i La Liga i 2016/2017.



Målet mod Real Betis
- I Barcelonas udekamp mod Real Betis scorede catalanerne undervejs et mål, som på mystisk vis ikke blev dømt inde. Hverken dommer Hernandez Hernandez eller hans assistenter så, at bolden havde passeret stregen før Mandi fik sendt den ud af nettet (se billedet for oven). Billeder efterfølgende viste, at bolden havde passeret stregen med stor margin. Desuden blev Barcelona i samme sekvens snydt for et klokkeklart straffespark. Altså to kæmpe fejl i samme øjeblik. Kampen sluttede 1-1, men Barcelona havde fået alle tre point, hvis dommeren havde dømt rigtigt.
Se episoden: Klik her

Alle så den hånd
- Villarreal er som regel stærke på hjemmebane, men der var stor mulighed for at de havde tabt til Barcelona såfremt dommeren havde set en klokkeklar hændelse. Messi forsøgte sig med et skud, men på utrolig vis dykkede Bruno ned i græsset og bremsede bolden med sin hånd i feltet. Et klart straffespark, som alle kunne se, men som dommeren ikke gad at dømme. Kampen sluttede 1-1.
Se episoden: Klik her

Andaluserne fik fejlagtigt point
- Málaga gæstede Camp Nou. André Gomes stod i en onside position, headede bolden ned til Piqué, som siden scorede. Men dommeren annullerede målet for offside, som der ikke var. Kampen sluttede 0-0.
Se episoden: Klik her



Frispark eller straffe?
- Mod Málaga på La Rosaleda blev Sergi Roberto nedlagt inde i feltet. Dommeren fløjtede, men valgte ikke at pege på pletten. I stedet gav han frispark til Barcelona på kanten af feltet ved stillingen 1-0 til Málaga. Hvis der var blevet dømt straffespark og der efterfølgende var blevet scoret, så ville kampen have set helt anderledes ud. Málaga endte med at vinde 2-0.
Se episoden: Klik her

Offside - men målet er godkendt!
- Real Madrid slog Málaga 2-1 på Bernabeu. Men madrilenernes andet mål skulle aldrig have været godkendt, da Sergio Ramos var offside på en aflevering fra Toni Kroos.

Klart frispark - intet rødt kort
- Da Real Madrid var på besøg hos Real Betis kom Keylor Navas i fokus efter 20 minutters spil. Han nedlagde Brasanac, som var alene igennem, men dommer Mateu Lahoz valgte ikke at give keeperen et rødt kort hvilket ville have ændret kampen drastisk.
Se episoden: Klik her



Et klart rødt kort lige foran dommeren
- Real Madrid skabte et flot comeback hjemme mod Deportivo la Coruna, da Ramos i de døende sekunder gjorde det til 3-2. Men han skulle slet ikke have været på banen, da han scorede det afgørende mål. Lige foran dommeren skubbede han Sidnei til et rødt kort - men han modtog kun det gule. Endnu en situation, hvor kampbilledet ville have været anderledes hvis der kom et rødt kort op.

Et afgørende hjørnespark
- På Riazor. Deportivo mod Barcelona. Hjemmeholdet vandt 2-1. Men ét af målene skulle aldrig have været godkendt. Arriba headede afsted mod Ter Stegens mål, men bolden ramte stolpen og gik til målspark. På forunderlig vis pegede dommeren ud på hjørneflaget og dømte hjørnespark. Herfra scorede Deportivo.
Se episoden: Klik her (Efter 3 minutter og 40 sekunder)

Baskerne blev snydt
- Barcelona har det altid svært på Anoeta i Baskerlandet, hvor Real Sociedad hører til. Men denne gang slap de afsted med 1-1. Det skulle dog have været et nederlag, da Juanmi scorede et legalt mål. Her blev han dømt offside og målet blev fejlagtigt annulleret. Det blev afgørende for at Real Sociedad mod Barcelona måtte nøjes med ét point fremfor tre.
Se episoden: Klik her



Dive og rødt kort?
- Så sent som i går kom der endnu en stor dommerfejl. Real Madrid besejrede Celta Vigo med 4-1 på Balaidos, men ved stillingen 0-2 skulle Celta Vigo have haft et straffespark. Iago Aspas blev nedlagt af Sergio Ramos, men dommeren takserede det til skuespil fra Aspas' side og gav ham sit andet gule kort og derfor måtte Celta spille med 10 mand i en halv time. En fejlagtig dom, da der tydeligvis var straffespark.
Se episoden: Klik her

Kilde: SPORT Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sæsonens 10 største dommerfejl

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder