Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique indrømmer: Følte mig ikke hjemme

Nyheder - 26. maj 2017




Luis Enrique afholdt i dag sin sidste pressemøde som cheftræner for Barcelona. Her indrømmede han, at han aldrig har nydt at møde pressen før og efter kampe - han har aldrig følt sig hjemme når han skulle møde pressen.



- Som jeg ser pressen, så tænker jeg på et cirkus. Jeg vil ikke sige, hvem klovnen er, for jeg vil ikke gøre nogen sure. Jeg siger den slags i privaten - men det er klart, at jeg aldrig har følt mig hjemme foran pressen.

- Jobbet som træner indeholder mange ting, som jeg ikke interesserer mig for (som pressemøder). Jeg har forsøgt at forsvare mig selv; det er min stil og jeg har forsøgt ikke at træde nogen over tæerne og udvise respekt.

- Det har ikke altid lykkes; nogle gange har det været rigtig fint, andre gange ikke, fortalte Enrique blandt andet på sit sidste pressemøde som Barcelona-træner.



I morgen omkring midnat vil han officielt være arbejdsløs når dommeren fløjter for sidste gang i pokalfinalen mellem Barcelona og Alavés, hvor Barcelona er klare favoritter. Ikke desto mindre kan du få odds 4,00 på at Barcelona vinder kampen - læs mere og spil med her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique indrømmer: Følte mig ikke hjemme

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder