Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca vil hente Bellerin i løbet af 10 dage

Nyheder - 2. juli 2017




Barcelona har ifølge ESPN lagt en klar plan for de kommende 10 dage. Enten får de heldet med sig og henter Hector Bellerin, eller også opgiver de og kigger mod en anden spiller. Samtidig vil man presse Arsenal til at sælge.



Bestyrelsen i Barcelona har haft Bellerin-situationen på standby under U21-EM, men nu hvor turneringen er slut, er det tid til at genoptage forhandlingerne i håbet om at sikre sig højrebacken, der gerne vil hjem til Barcelona - men samtidig ikke har et problem med at blive i Arsenal.

ESPN beretter, at Barcelona nu har sat en deadline: 10 dage. Ved at sætte denne deadline vil man presse Arsenal til at sælge; for går man over denne deadline, så skal Arsenal ikke forvente at kunne sælge til den pris, som Barcelona står klar til. Omvendt er Barcelona selv trætte af situationen og kigger dermed mod en anden spiller hvis ikke Bellerin skifter inden de næste 10 dage.

Ernesto Valverde har givet grønt lys til at hente Bellerin, da han ikke ønsker at gå ind i sin første sæson med Vidal og Roberto som de eneste til højrebacken. Sergi Roberto er tiltænkt en rolle på midtbanen og det efterlader Aleix Vidal alene på højrebackpositionen.

Man bliver altså klogere på hele situationen i løbet af de næste 10 dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil hente Bellerin i løbet af 10 dage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder