Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Jordi Masip rykker til Valladolid

Nyheder - 17. juli 2017




Valladolid har været utrolig aktive på transfermarkedet denne sommer. De har netop bekræftet handel nummer otte og det er Jordi Masip, som for godt to uger siden kunne se sin kontrakt med Barcelona løbe ud. Han har derfor haft mulighed for at rykke videre uden at Barcelona skulle blandes ind i forhandlinger.



Valladolid bekræfter, at Jordi Masip træner med for første gang i sin nye klub i morgen klokken 9.30 og klokken 12.00 bliver han officielt præsenteret i presserummet på Estadio José Zorrilla, hvor Valladolid har hjemme.

Masip var tredjevalg mellem stængerne i Barcelona, men havde bestemt ingen problemer med at sidde ude på bænken i stort set alle kampe i sæsonen. Under Luis Enrique fik han oftest kun lov til at spille de to første kampe i Copa del Rey, hvor modstanderen er af lavere rang. Ellers måtte han se samtlige kampe fra bænken.

Som fast tredjekeeper i Barcelona i tre sæsoner nåede han kun seks kampe og uden udsigt til fast spilletid og med en alder på 28 år, valgte Barcelona altså ikke at forlænge hans kontrakt så han kunne komme videre.

Han skriver under med Valladolid til 2020. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Jordi Masip rykker til Valladolid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder