Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Neymar nået til enighed med PSG

Nyheder - 22. juli 2017




Ifølge det velkendte og troværdige medie, ESPN, er Neymar nået til enighed med franske Paris Saint-Germain om en aftale, der efter den indeværende venskabsturnering kan sende brasilianeren til Paris.

Ifølge ESPN, har en kilde tæt på den franske klub erfaret, at brasilianeren er nået til enighed om en kontrakt med den franske hovedstadsklub ved at udløse spillerens frikøbsklausul, der lyder på 222 millioner euro. Hvis denne kan udløses, er handlen ikke længere i Barcas hænder, og Neymar er derved den eneste, der kan bestemme, hvorvidt han ønsker at forlade Camp Nou eller ej.



Kontrakten, der ifølge ESPNs kilde er tale om, vil være af mindst fire års varighed, og Neymar vil ifølge denne tjene omkring 30 millioner euro - efter skat - per år - udover de øvrige bonusser, der kan indgå i kontrakten. En af disse bonusser vil ifølge kilden komme fra PSGs forbindelser med Oryx Qatar Sports Investments, og disses investeringer udenfor fodboldverdenen - altså ville spilleren modtage en enorm sum penge, skulle skiftet gå igennem.

Denne sum penge vil ifølge kilden blive finansieret igennem - blandt andre - Nike, ligesåvel som at den franske klub har tænkt sig at sælge Hatem Ben Arfa, Serge Aurier og den tidligere Sevilla-midtbanespiller, Grzegorz Krychowiak, for at kunne finansiere et køb inden for UEFAs fair-play regler. Kilden hævder desuden, at spørgsmålet ikke længere er, om Neymar er villig til at skifte, men om Paris kan finansiere købet uden problemer.

Handlen er ifølge ESPNs kilde foregået inden for de seneste par dage, hvor Neymar og sin far, der også er spillerens agent, har mødtes med PSGs ejere og klubbens sportsdirektør, Antero Henrique, og kilden fortæller ligeledes, at PSG ønsker at have færdiggjort handlen inden onsdag.



Skulle handlen gå igennem, fortæller mediet ligeledes, at PSG fortsat har øje på den tidligere Barca-spiller, Alexis Sánchez, som de også vil forsøge at lure til Paris.

Ligeledes er det værd at nævne, at Neymar, på trods af sin aktivitet på de sociale medier, såsom Instagram, ikke har be- eller afkræftet nogle af de rygter, der florerer for øjeblikket. I stedet slog han et billede op, der kun satte mere ild til bålet, og rygterne om brasilianerens skifte forstærkes derfor kun, for hvert sekund, der går.

Det er nu kun et spørgsmål om tid, før de officielle meldinger lyder, og før Neymars fremtid bliver offentliggjort. Bliver han i Barcelona, eller drager han til Paris? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Neymar nået til enighed med PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder