Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alves: Beslutninger tages af de modige

Nyheder - 30. juli 2017




Dani Alves nødt rigtig godt af mange år i Barcelona, hvor han vandt titel efter titel. Så rykkede han til Juventus og vandt også trofæer her før han denne sommer rykkede videre til PSG. I går vandt han så Supercuppen og lagde dermed stærkt ud for sin nye arbejdsgiver.



Det er ingen hemmelighed, at Alves og Neymar har et tæt venskab, og Alves forklarer da også, at han håber på, at Neymar skifter til PSG.

- Jeg håber, at det sker. Jeg har intet at gøre med hans beslutning, men det er en vigtig beslutning for ham. Mænd skal tage denne slags beslutninger og jeg håber, at han vægler at komme. Han er blandt mine bedste venner og dem ønsker jeg at være tæt på - men jeg kan ikke blande mig i hans beslutning, det er hans egen. Vi står klar med åbne arme.

- Jeg har hjulpet ham en gang tidligere da han kom til Barcelona. Jeg tog ikke beslutningen for ham; jeg fortalte ham bare om livet i Barcelona og han besluttede sig for at komme. Beslutninger skal tages af de modige; og jeg er den modigste. Jeg besluttede mig for at forlade Barcelona og Juventus - jeg tager altid mine beslutninger.



Dani Alves bragede i går et frispark i kassen og lagde op til Rabiots mål hvilket gav PSG en sejr på 2-1 i Supercupfinalen mod Monaco. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves: Beslutninger tages af de modige

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder