Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Ekstraordinær kamp

Nyheder - 30. august 2011




Træner Pep Guardiola var en glad mand efter at have set sit mandskab banke Villarreal med 5-0. Det var en lidt anderledes opstilling han anvendte til kampen, men som alt så ud i løbet af de 90 minutter, er han meget glad for at have afprøvet det. Han nævner dog, at Fontás havde spillet, hvis han havde valgt 4 forsvarsspillere.

Den normale opstilling er 4-3-3, men i aftes valgte han at bruge 3 forsvarsspillere med Keita lige foran, mens Thiago, Iniesta og Fabregas styrede midtbanen, og Messi, Pedro og Alexis oppe i front.

- Vi viste hvor vi kom fra, hvilket spil vi spiller. Jeg har altid sagt, at sæsonen ikke helt er igang før man har spillet 1 til 3 liga-kampe, fortalte Guardiola efter kampen.

- Vi har spillet en ekstraordinær kamp, og jeg er glad for den indsats der blev leveret. Der blev arbejdet stenhårdt, og det er vejen frem, sluttede han af med at sige.

Næste opgave er først når spillerne kommer tilbage fra pausen med landsholdet. Her gælder det Real Sociedad den 11. september. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Ekstraordinær kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder