Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pep Guardiola: City har råd til Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. august 2017


Pep Guardiola: City har råd til Messi

Ifølge det engelske nyhedsmedie Daily Record, mener den tidligere Barcelona-træner Pep Guardiola at argentinske Lionel Messis frikøbsklausul, som lyder på svimlende 275 mil £ (2,2 milliarder kr), kunne blive indfriet af netop spanierens klub Manchester City.Det er yderst sjældent at Barcelonas verdensklasse-angriber Lionel Messi formår at undgå mediernes daglige spekulationer og rygter, specielt når emnerne omhandler en af historiens bedste fodboldspillers fremtid.

Argentineren som har scoret 508 mål i 585 kampe for Catalanerne siden 2004, skulle være frustreret over den nuværende situation i Barca, hvor ledelsen både har skilt sig af med stjernen Neymar og hvor der ingen lys er for enden af tunnelen med henblik på at finde Neymars erstatning til trekløveren i front.

Hvis Messi endelig skulle forlade Camp Nou, ville kun få klubber have mulighed for at hente troldmanden. Her ville Manchester City have en stor pose penge klar, forklarede Pep Guardiola til Daily Record mediet.

- Jeg ved det ikke med sikkerhed, men nogle har pengene og er klar til at bruge dem. Så ja, det kunne ske.

Manchester City har, i flere år, været interesseret i at hente Lionel Messi til Etihad Stadium men forlydenheder går på at Alexis Sanchez fra Arsenal ligeledes er i kikkerten i Manchester, hvis Messi-drømmen skulle gå i vasken.


Ugens mest læste

Seneste nyheder