Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Juventus lurer på André Gomes

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 22. august 2017




FC Barcelona hentede sidste sommer portugisiske André Gomes hos ligarivalerne Valencia. Gomes blev i 2014 udlejet fra Benfica til Valencia, hvor han var den bærende kræft på et ellers skidt spillende Valencia-mandskab, der i de to sæsoner, hvor Gomes var i klubben, måtte nøjes med en 11. plads og en skuffende 12. plads. Trods en skidt tid på klubplan for André Gomes, så fik han alligevel oprejsning, da han sluttede 2015-16 sæsonen af med at vinde EM med hjemlandet Portugal.



Barca hentede Gomes til klubben for at få mere bredde på midtbanen. 30 kampe og 3 mål blev det til for Gomes i hans første sæson for Barca. I flere af kampene blev det dog kun til små indhop som indskifter for Gomes. Den daværende Barca-træner, Luis Enrique, foretrak den sædvanlige midtbane med Iniesta, Busquest og Rakitic, hvilket gjorde det svært for Gomes at spille kontinuerligt.

Derfor har der denne sommer været interesse fra flere klubber i at hente Gomes, selvom Barca har meldt ud, at man gerne vil beholde portugiseren. Det italienske medie, TUTTOSPORT, skriver idag, at de italienske mestre fra Juventus er meget interesseret i at få Gomes til klubben. Barca købte forleden brasilianske Paulinho til midtbanen og er tæt på at skrive under med Jean Michael Seri fra Nice, så udsigten til spilletid for André Gomes i den kommende sæson ser ikke alt for god ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus lurer på André Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder