Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Marlon drager til Nice

Nyheder - 30. august 2017




Tidligere i går kunne Barça offentliggøre, at man havde valgt at give den brasilianske forsvarsspiller, Marlon Santos, fri fra træningen, således at han kunne ordne de sidste formaliteter vedrørende spillerens skifte til Nice.

Begge klubber har nu offentliggjort, at den 21-årige brasilianer er udlejet til franske Nice, der har hans brasilianske kammerat og tidligere Bayern München-spiller Dante, samt velkendte Jean Séri og Mario Balotelli i truppen.

Lejemålet varer én sæson, hvorefter spilleren vender tilbage til den catalanske hovedstadsklub, og hvor spillerens fremtid i klubben herefter vil blive re-evalueret.

Spilleren nåede tre officielle kampe for Barça i den foregående sæson, og fik ligeledes sin UEFA Champions League-debut i en af de to kampe, hvor Barça mødte Celtic, og var ligeledes med, da holdet mødte Juventus i selvsamme turnering.

Spilleren er Nices anden forstærkning i forsvaret, efter de hentede den tidligere PSG-højreback, 33-årige Christophe Jallet, fra franske Lyon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Marlon drager til Nice

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder