Messi-hattrick grundlagde sejren: 5-0

Nyheder - 9. september 2017

Lokalbraget mellem Barcelona og Espanyol bød på en masse mål og debut til Ousmane Dembele, som også fik en assist. Messi grundlagde sejren med sit hattrick mens også Gerard Piqué kom på tavlen i slutminutterne. Dermed har Barcelona ni point for tre kampe.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Deulofeu

Cillessen, Dembele, Mascherano, Paulinho, Paco, Digne og Gomes

- 1-0 26' - Messi
- 2-0 35' - Messi
- 3-0 67' - Messi
- 4-0 87' - Piqué
- 5-0 90' - Suárez

2'
- Deulofeu opsnapper en løs bold i feltet og burde have spillet tre meter tilbage til en helt fri Messi, men det gik så stærkt, at han ikke så argentineren og spillede bolden lige ud i fødderne på en Espanyol-mand.

19'
- God mulighed direkte på frispark af Suárez langt ude fra, men keeperen redder i to omgange.

26' - MÅL!!
- Så kom målet! Rakitic med en god - og yderst sjælden offensiv aflevering - lige i skoene til Messi, som på fantastisk vis tager den med, kører rundt om en modstander og sparker den op i krydset til 1-0. Der var dog klart offside - men målet står ved.

31'
- Forrygende tur af Rakitic, som pludselig sætter fart og stormer forbi en flok modstandere. Han laver en kombiantion med Messi og er inde i feltet til at sparke, men Pau redder i første omgang. Messi samler op og sparker igen, men bolden blokeres og falder ned for Rakitic, som header fuldstændig ved siden af.

35' - MÅL!!
- Messi er der igen! Han driver bolden frem og mister den egentlig i et forkert træk, men bolden falder videre til Alba, som var løbet i dybden. Han drejer hurtigt rundt og sender den fladt ind til Messi, som hårdt presset får dirigeret bolden i mål til 2-0.

37'
- RAKITIC! TÆT PÅ! Deulofeu svinger hjørnesparket ind i feltet og helt udækket header Rakitic på mål, men han formår ikke at få den forbi Pau Lopez, som griber ind.

38'
- Messi sender en høj bold i dybden til Suárez, som forsøger at sparke første gang, men han rammer den helt forkert.

43'
- Tæt på Espanyol-scoring! Piatti svinger benet og knalder kuglen på stolpen. Den falder ud til Busquets, som tager temperaturen og får ro over kuglen.

48'
- Det brænder på nede i Espanyol-feltet, denne gang er det Suárez med en stor mulighed, men Pau Lopez redder flot.

49'
- PIATTI! Tæt på, at han får scoret. Men hans vip over Ter Stegen går forbi målet.

53'
- Tæt på 3-0 igen! Deulofeus indlæg lander hos Messi et par meter inde i feltet. Han tager bolden ned og flugter den mod mål, men den rettes af og stryger ud til hjørnespark.

55'
- KÆMPE CHANCE! Og Suárez brænder igen! Rakitic vipper kuglen over forsvaret og Messi er alene, men han spiller på tværs til Suárez, som får overbalance og placerer kuglen over målet.

61'
- Tæt på en Espanyol-scoring igen! Baptistao får masser af plads til at tæmme bolden inde i feltet fordi Piqué er utroligt desorienteret. Han flugter kuglen afsted, men Umtiti kommer til undsætning og sender bolden til hjørnespark.

67' - MÅL!!
- Messi med hattricket! Han starter selv angrebet med en hælaflevering til Suárez. Chancen løber egentlig ud i sandet, men Jordi Alba får bolden og finder hurtigt Messi, som iskøligt sender den i kassen til 3-0.

68' - ind-/udskiftning
- Deulofeu går ud og ind kommer Ousmane Dembele til sin debut.

72' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Paulinho kommer ind.

77' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Gomes kommer ind.

81'
- Tæt på af Paulinho! Semedo finder ham med et godt indlæg i bagrummet, men han kommer lige præcis ikke frem til bolden.

82'
- Didac tager chancen fra distancen med et kanonhug, men Ter Stegen redder flot til hjørnespark.

87' - MÅL!!
- For en sjælden gangs skyld får Barcelona noget ud af et hjørnespark! Messi svinger den ind i feltet til Piqu´,e som i en hård duel kommer højt og header den i mål til ydmygende 4-0.

90' - MÅL!!
- Så står den 5-0 og hvilket mål! Gomes finder Dembele i dybden og uden at tænke to gange, sender han den rigtig flot på tværs af feltet til Suárez, som sparker den fladt i modsatte hjørne uden chance for Pau Lopez. Dembele til assist - og Suárez endelig på tavlen.

- Barcelona vinder stensikkert kampen mod bysbørnene fra Espanyol og har dermed hentet tre sejre i tre kampe i ligaen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder