Mest læste denne uge

Barca fik ingen problemer mod Girona: 0-3

Nyheder - 23. september 2017

For første gang i historien mødte Girona og Barcelona hinanden i den spanske La Liga. De to catalanske mandskaber krydsede klinger på Gironas stadion og det kom gæsterne bedst fra. Kampen bød blandt andet på to selvmål fra værterne.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Umtiti, Alba, Rakitic, Paulinho, Iniesta, Vidal, Suárez og Messi

På bænken
Cillessen, Piqué, Busquets, Denis, Paco, Digne og Gomes

- 0-1 17' - Aday (Selvmål)
- 0-2 48' - Iraizoz (Selvmål)
- 0-3 69' - Suárez

4'
- Tungt pres af Barcelona i de indlende minutter, hvor Suárez har fået bolden i mål men annulleret for offside mens Vidal tvang Iraizoz ud i en svær redning.

10'
- Garcia flugter en nedfaldsbold, men den rettes ud til hjørnespark. Første angreb fra Girona.

12'
- KÆMPE chance til Girona, selvom den til sidst fløjtes offside. Iniesta med sløvt indgreb, Rakitic lige så - og så kan Girona sætte kontra. Paulinho kommer hjem og redder, men bolden ender foran Douglas Soares som trykker af. Ter Stegen redder flot - men giver en retur, som Olunga er lynhurtig over. Han forsøger sig fra tæt hold, men også her redder Ter Stegen. Olunga var dog offside.

15'
- STOR CHANCE TIL SUÀREZ! Helt utroligt, at han ikke selv forsøger sig. Umtiti finder flot Alba, som sender den videre ind til Suárez. Han har mulighed for at skyde, men dribler ned til baglinjen og har ikke held med at finde Messi i anden omgang.

16'
- Paulinho får tilkæmpet sig et frispark fra en farlig position.

17'
- Messi sender bolden over muren, men Iraizoz redder i fuld længde til hjørnespark.

17' - MÅL!!
- Messi tager hjørnespark, men han vælger ikke at sende den ind i feltet. I stedet sender han den helt ud til Alba i modsatte side af hjørneflaget. Alba flugter bolden fuldstændig skævt, men Aday retter bolden af og den går i mål til 0-1.

26'
- Skidt dommerarbejde. Mascherano finder Messi, som er løbet i dybden og er alene med Gorka Iraizoz. Men fejlagtigt dømmes han offside.

37'
- TÆT PÅ FRA PAULINHO! Han stormer ind i boldens bane på et hjørnespark, men header forbi målet.

34'
- Alba!! Messi sender en forrygende bold i dybden til Alba som er alene med Iraizoz, men han skyder lige på keeperen.

40'
- God chance til Olunga, som vinder sin duel med Umtiti i luften. Men hovedstødet går over Ter Stegens mål.

48' - MÅL!!
- Endnu et selvmål! Aleix Vidal sender med hælen bolden ind foran til Suárez, men umiddelbart er det Iraizoz, som bolden rammer før den går i mål til 0-2.

55'
- STOR chance til Girona! Olunga står klar i bagrummet på et hjørnespark og header mod mål. Ter Stegen rykker sig og er i bevægelse, men får alligevel i to omgange fat om bolden.

67' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud. Busquets kommer ind.

69' - MÅL!!
- Så står den 0-3! Sergi Roberto tager et løb op i banen og sender bolden ned i dybden til Luis Suárez. Han tager ét touch og klapper den sikkert i mål.

80' - ind-/udskiftning
- Iniesta og Vidal går ud. Denis og Gomes kommer ind.

91'
- Messi er blevet mandsopdækket gennem samtlige minutter. Her løsriver han sig og kæmper sig til et frispark på kanten af feltet.

92'
- Messi sender frisparket over mål.

Slut
- Barcelona henter en stensikker sejr ude mod Girona og fortsætter dermed med maksimum point efter seks ligakampe. I midtugen venter Champions League ude mod Sporting. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder