Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets fik sejr i sin kamp nr. 100 for Spanien

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 9. oktober 2017




Mandag aften var Sergio Busquets som den eneste FC Barcelona-spiller i aktion for det spanske landshold, som vandt knebent på udebane over Israel med 1-0. Normalt er der flere FC Barcelona-spillere med i startopstillingen for Spanien, men da det spanske mandskab allerede havde sikret sig førstepladsen i puljen, så valgte landstræneren at spare nogle stamspillere. Dog spillede Sergio Busquets hele kampen. Det var en meget speciel en af slagsen for ham, da det var hans kamp nr. 100 for det spanske landshold.

Det blev også til en sejr til Sergio Busquets og co. i hans kamp nr. 100. Det sørgede Real Sociedad-spilleren Asier Illarramendi for i det 76 minut, da han hamrede bolden i nettet langt ude fra. Det var et sandt gudemål af Asier Illarramendi. Bolden blev clearet ud i fødderne på ham på efter et hjørnespark. Her tøvede han ikke et sekund og kanonerede bolden ind bag Israel-keeperen til stor spansk jubel.

Dermed må man sige, at Spanien er fortjente vindere af deres pulje med 28 point. Man satte Italien af til sidst, som endte med 23 point. Italien skal derfor ud i et drabeligt playoff-spil, hvor alt kan ske. For Spanien venter der en masse træningskampe forud for VM i Rusland, der skal spilles til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets fik sejr i sin kamp nr. 100 for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder