Mest læste denne uge

To Suárez-mål sender Uruguay til VM

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. oktober 2017

Natten til onsdag dansk tid sikrede Uruguay sig også en direkte billet til næste års VM i Rusland, da de på hjemmebane besejrede Bolivia med 4-2. Uruguay endte på gruppespillets andenplads med 31 point foran hold som Argentina, Colombia, Peru og Chile.

Sejren over Bolivia kom blandt andet i hus takket værd FC Barcelona-angriberen Luis Suárez, der i anden halvleg lavede to mål på et kvarter. Uruguay kom dog bagud 1-0, men de fik alligevel vendt skuden på to mål af Martin Caceres og Edinson Cavani lige inde pausen.

Luis Suárez udbyggede føringen i anden halvleg, inden Bolivia reddede lidt af æren med en reducering til sidst. Dermed får vi også Luis Suárez og Uruguay-mandskabet at se til VM i Rusland, der afvikles til sommer.

Det var en forløsning for Luis Suárez at få scoret. Han har ikke været skarp for FC Barcelona indtil videre denne sæson. Chancerne har været der, men slutproduktet fra Luis Suárez har været under hans sædvanlige niveau. Forhåbentligt tager han selvtilliden fra de to landsholdsmål med til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder