Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Iniesta er unik, ligesom Messi

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. oktober 2017




Forud for lørdagens storkamp på udebane mod Atletico Madrid har FC Barcelona-træner Ernesto Valverde været ude at rose Andrés Iniesta til skyerne. Den 33-årige spanske midtbanespiller forlængde tidligere på måneden med klubben. Han skrev i kontrakten under på, at han spiller hans karriere færdig hos FC Barcelona. Det glæder naturligvis Ernesto Valverde.

- Det var en fantastisk nyhed for klubben og ikke mindst vores fans, da Iniesta forlængede hans kontrakt. Han er vores anfører. Han er utrolig vigtig for os. Han er en unik spiller, og han bidrager med utroligt meget. Lidt ligesom Messi. Han har en fantastisk teknik og spilforståelse, og så er han en født leder. Han har FC Barcelona i hans DNA.

Andrés Iniesta sad over med skade i den netop overståede landskampspause. Han er dog med i truppen, der skal til Madrid for at møde Atletico Madrid lørdag aften.

- Han trænede med resten af holdet forleden og i dag. Jeg har endnu ikke besluttet mig, om han skal starte imorgen. Jeg skal også lige høre hvad han selv tænker og føler. Det er dumt at lade ham starte inde, hvis han kun kan holde 30 minutter. Så er det bedre, at han kommer ind sidst i kampen. Jeg håber selvfølgelig, at han er klar til at spille alle 90 minutter. Vi kigger på det i morgen, lød det fra Ernesto Valverde.

Du kan se om Andrés Iniesta starter inde eller ej imorgen aften kl. 20.45, når der er kickoff i Madrid. Kampen kan ses på Viaplay eller Eurosport 2. Her skal FC Barcelona forsøge at hente deres tiende sejr i træk mod Atletico Madrid, der lige nu er seks point efter catalanerne.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Iniesta er unik, ligesom Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder