Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Perez er bekymret for FC Barcelona

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 20. oktober 2017Perez er bekymret for FC Barcelona

Politivold, demonstrationer, politik og løsrivelse. Det er hvad der har forgået den seneste stykke tid i Catalonien og har i den grad påvirket spansk fodbold. Real Madrids præsident Florentino Perez deltog fornyeligt i et interview med den spanske webavis El Espanol, hvor han kommenterede på situationen i Catalonien og dens betydning for FC Barcelona.

Selve byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og derfor har det også en stor betydning for FC Barcelona, som har bakket op omkring regionens ønske om selvstændighed. Ifølge rygterne vil klubben FC Barcelona være en fortid i La Liga. Og det bekymrer Perez- Jeg kan ikke forestille mig et Spanien uden Catalonien og jeg kan heller ikke forestille mig FC Barcelona i en anden liga. Det bekymrer mig uden tvivl, som det gør hos mange andre også, men jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg må stole på, at regeringen og politikkerne finder en retfærdig løsning - udtaler Perez.

Det er ikke kun Perez der har udtalt sig omkring situationen fra ærkerivalerne i Real Madrid. Cheftræner, Zinedine Zidane har også tidligere været ude og sige at det vil gøre ham ked af det hvis man skulle gå hen og miste de verdensberømte El Clasíco opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder