Mest læste denne uge

Deulofeu: Jeg føler mig vigtig her i klubben

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 22. oktober 2017

FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue spanske Gerard Deulofeu tilbage til klubben, efter den 23-årige kantspiller havde været en tur i England hos Everton og en tur i Italien hos Milan. I gårsdagens hjemmekamp mod Malaga, som blev vundet 2-0, fik Gerard Deulofeu alle 90 minutter på banen, hvor han flere gange i løbet af kampen viste gode takter.

Han viste også træner Ernesto Valverde, at han er en mand, som Ernesto Valverde kan regne med. Han scorede nemlig til 1-0 efter bare to minutters spil. Derfor var det naturligvis en meget glad Gerard Deulofeu, der efter kampen talte med pressen. Her fortalte han, at han føler sig meget vigtig i klubben, selvom han ikke spiller hver gang.

- Jeg er meget lykkelig efter kampen i dag. Det var en meget vigtig og fortjent sejr til os i dag. Vi kontrollerede kampen hele vejen igennem. De var dog gode til at presse os højt oppe på banen. Vi skulle have vundet større, men det er en anden sag. Jeg er også meget glad for, at jeg fik scoret. Jeg føler, at jeg har spillet tre gode kampe i træk, hvor jeg har vist træneren, at han kan regne med mig. Jeg føler mig vigtig her i klubben og vil gøre mit bedste, hver gang jeg får chancen. Jeg elsker bare at hjælpe holdet, lød det fra Gerard Deulofeu.

23-årige Gerard Deulofeu færdiggjorde hans tid hos FC Barcelonas fodboldskole i 2003 som kun 9-årig. Den 2. marts 2011 fik han sin senior debut for FC Barcelona B-holdet i en 4-1 sejr mod Córdoba CF i Spaniens anden bedste række. I slutningen af ​​april 2011 blev Gerard Deulofeu for første gang kaldt op til klubbens førsteholdstrup inden en La Liga-kamp mod Real Sociedad den 29 april, men her kom han dog ikke ind på banen. Den 3. august fik han så hans officielle debut for FC Barcelona førsteholdstrup i et 1-4 nederlag imod CD Guadalajara. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder