Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtiti ser gerne Griezmann i Barcelona

Nyheder - 5. november 2017




Antoine Griezmann er sporadisk blevet rygtet til Barcelona og historierne om et muligt skifte er kun blevet flere i forbindelse med Luis Suárez' dårlige form. Sådan fungerer det ofte i Spanien, hvor uskarpe spillere hurtigt bliver rygtet væk fra klubber.

Samuel Umtiti er gode venner med Atletico Madrids Griezmann fra det franske landshold og Barcelonas forsvarsmur vil gerne anbefale sin landsmand at rykke til Camp Nou.

- Hvis det er en mulighed, så ville jeg fortælle Griezmann, at han skal komme til Barcelona. Jeg har et godt venskab med ham og man kan se på hans spil i Atletico, at han er en topspiller, fortæller Umtiti ifølge Diari Ara.

Umtiti har arbejdet sammen med både Luis Enrique og Ernesto Valverde og fortæller i den forbindelse, at sidstnævnte er meget rolig.

- Trænerne er forskellige og de har hver deres stil. Vi har set mange forskelligheder fra sidste sæson; men Valverde er mere rolig og han har en anden måde at bringe ro til spillerne, fortæller Umtiti videre.

Der venter nu en landsholdspause før Barcelona den 18. november på udebane møder Leganés. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti ser gerne Griezmann i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder