Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic og Kroatien sikrede billetten til VM

Nyheder - 13. november 2017




For få dage siden vandt Ivan Rakitic og Kroatien hele 4-1 hjemme over Grækenland i play off-kampen til VM. I går var der returopgør og kroaterne fejlede ikke. Efter dommerens slutfløjt kunne gæsterne hæve armene op mod den græske nattehimmel i ren jubel. VM-billetten var sikret.

Zlatko Dalics drenge skal til VM i Rusland 2018 for anden gang i træk efter at de sørgede for at levere en solid defensiv præstation på Karaisiakis stadion. Specielt i anden halvleg var der behov for at spille godt i defensiven, da grækerne pressede på og satsede alt i håbet om at skabe miraklet og vende 1-4.

Kroatien havde også muligheder for at bygge yderligere på føringen, men hverken kroaterne eller grækerne fandt vej til netmaskerne søndag aften og derfor kunne Rakitic og Kroatien juble over VM-billetten.

Grækenland
Karnezis, Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Retsos, Tziolis, Tachtsidis, Zeca, Bakesetas, Christodoulopoulos og Mitroglou

Kroatien
Subasic, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinic, Rakitic, Modric, Brozovic, Mandzukic, Perisic, Kalinic. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic og Kroatien sikrede billetten til VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder