Jordi Alba med endnu et mål for Spanien

Nyheder - 15. november 2017

Jordi Alba er brandvarm i øjeblikket. I aftes kom han for anden landskamp i træk på måltavlen, da Spanien ude mødte Rusland i en målrig affære. Spanierne klarede sig ikke igennem kampen med en sejr - og måtte desuden bruge to straffespark for at følge med russerne - men for Jordi Alba fik selvtilliden et kæmpe boost.

Allerede efter små 10 minutter gjorde han det til 1-0 på oplæg af Real Madrid-manden Marco Asensio. Sergio Ramos udbyggede føringen med et mål fra pletten før Fedor Smolov og Aleksey Miranchuk på 10 minutter begge kom på måltavlen og sørgede for 2-2.

Blot tre minutter efter 2-2-målet var Ramos igen klar fra pletten, da han scorede til 2-3. Men lige lidt hjalp det: Et kvarter senere var Fedor Smolov igen klar og scorede til kampens slutresultat 3-3. Spanierne dominerede chancerne og bolden, men de formåede altså ikke at hente sejren i venskabskampen mod Rusland, som er vært for VM næste år.

Iniesta, Busquets, Alba og Piqué startede på banen. Iniesta og Alba fik en halvleg hver mens Busquets fik 58 minutter og Piqué spillede hele kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder