Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sandro Rosell må ikke løslades mod kaution

Nyheder - 22. december 2017




Den tidligere FC Barcelona-præsident Sandro Rosell sidder lige nu i spansk fængsel og har gjort det i mange måneder efterhånden. Han er anklaget for hvidvaskning af penge og for at have haft relation til en ulovlig organistion, der scorede op mod 50 millioner kroner på opkøb af brasilianske kampe.

Den 23. maj blev det bekræftet, at spansk politi havde anholdt Rosell og han har siden siddet i fængsel. Den spanske dommer Carmen Lamena, afviser, at Rosell kan løslades mod kaution, som angiveligt lyder på lige knap tre millioner kroner. Og grunden er ganske klar.

Dommer Carmen Lamena er ikke i tvivl om, at Rosell har adgang til en masse penge, som han kan bruge til at gå under jorden med. Man er i Spanien bange for, at Rosell flyver ud af landet for at skjule sig og derfor er det blevet afvist, at han kan løslades mod kaution.

Rosell var også manden der stod bag købet af Neymar i sin tid og også herefter begyndte problemerne at rasle nedover den tidligere præsident, som blev anholdt efter en intens jagt af det spanske politi. Her blev ejendomme stormet i Barcelona, Girona, Lleida og Andorra hvor i alt fem mand blev anholdt.

FIFA sad inde med oplysninger som pegede på, at Rosell havde foretaget flere ulovlige handlinger og fodboldorganisationen hjalp efterfølgende det spanske politi i jagten på Rosell. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sandro Rosell må ikke løslades mod kaution

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder